LOADING

Type to search

SMARTPHONES STIRI

Vodafone lansează tombola Super Premii la Cartela Vodafone

Share

Vodafone România a lansat tombola Super Premii la Cartela Vodafone și premiază utilizatorii actuali sau potențiali ai cartelelor prepaid.

Pentru orice activare de Cartelă Vodafone sau pentru reîncărcarea uneia existente cu cel puțin 3 euro credit până pe 18 septembrie a.c., clienții Vodafone vor avea șansa de a câștiga unul dintre cele peste 200 de premii puse la dispoziție printr-o tombolă dedicată. Extragerile au loc săptămânal, în fiecare zi de luni.

Premiile oferite susțin nevoia de mobilitate a utilizatorilor prepaid si dorința de a rămâne conectați cu cei dragi, oriunde s-ar afla, și constau în smartphone-uri Honor X8, accesorii inteligente (Oppo Watch Free & Oppo Enco Buds W12) și vouchere de carburant în valoare de 200 lei. Premiul cel mare este un Audi Q2 roșu și va fi oferit în cadrul extragerii din data de 19 septembrie a.c.

Pentru utilizatorii care se portează în rețeaua Vodafone, șansele de câștig sunt de cinci ori mai mari, respectiv de două ori mai mari pentru cei care aleg să reîncarce Cartela Vodafone folosind aplicația mobilă My Vodafone.

Totodată, clienții noi ai Cartelei Vodafone pot achiziționa Oferta 8 la preț de 5 euro credit, cu beneficiile incluse în prima lună, acces în aplicația Vodafone TV Go, minute către Spania, Italia, Germania, Marea Britanie și Republica Moldova și mii de MB trafic de date. Aplicația mobilă Vodafone TV Go oferă acces nelimitat la peste 40 de canale TV, emisiuni și filme.

Mai multe detalii despre ofertele prepaid sunt disponibile accesând: https://www.vodafone.ro/cartela-vodafone.

Tags:

You Might also Like