LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

Vodafone, cu oferte pentru fiecare familie

Share

Oferta Vodafone de toamnă aduce în prim plan diversitatea familiilor din România și pasiunile diferite ale acestora, fie că e vorba de seriale, tehnologie, sport sau cumpărături. Oferta include, astfel, servicii mobile, de televiziune și internet la pachet cu un buget de până la 200 de euro pentru clienții noi pe care aceștia să îl folosească sub formă de reducere lunară la factura de servicii, pentru a-și achiziționa telefoane sau gadget-uri sau pentru abonamente la canalele HBO și HBO Max.

Pentru familia „un serial pe weekend”, care face maratoane de film la sfârșitul săptămânii, beneficiul constă în accesul la canalele HBO și HBO Max inclus în abonamentul de servicii de TV și internet timp de doi ani. Familia „cea mai buna ofertă”, care caută permanent reduceri, poate opta pentru discount la plata facturii de servicii Vodafone. Familia „niciun selfie nepostat” și familia „stă bine pe tehnologie” pot folosi bugetul pentru achiziționarea de smartphone-uri și gadgeturi cu reducere de până la 200 de euro. Familia pasionată de sport, aflată mereu alături de echipa favorită, online, la TV sau în galerie, are acces la pachetul de canale SPORT și la cele mai importante competiții sportive împreună cu orice beneficiu, la alegere.

De bugetul de 200 de euro vor beneficia clienții noi care optează pentru pachetul cu televiziune și internet Home Deal cu 166 de canale TV (SPORT inclus) și NET Maxim (până la 940 Mbps viteză de download, în funcție de tehnologia disponibilă), la prețul de 10,9 euro/ lună, achiziționat împreună cu unul dintre abonamentele de servicii mobile cu prețuri începând de la 9 euro/ lună.

Pentru abonații existenți ai serviciilor mobile care optează pentru pachetul cu televiziune și Internet Home Deal cu abonament pe doi ani, Vodafone le oferă un buget de 100 de euro și flexibilitatea de a alege unul dintre cele trei beneficii.

De aceeași reducere și flexibilitate în alegerea beneficiului preferat se pot bucura și clienții serviciilor fixe care optează pentru un abonament de servicii mobile începând cu RED9, cu perioadă contractuală de doi ani.

Pentru clienții noi în rețeaua Vodafone care optează doar pentru servicii fixe sau doar pentru servicii mobile, bugetul oferit este de 50 de euro pentru alegerea beneficiului preferat.

Oferta este disponibilă până pe 31 octombrie a.c. Informațiile complete sunt disponibile aici.

Tags: