LOADING

Type to search

COMPUTING FEATURED STIRI

vivo a lansat un nou încărcător wireless

Share

vivo a lansat primul său încărcător wireless în Europa, FlashCharge.

Acest model wireless, vertical, de 50W a fost gândit pentru a se potrivi stilurilor diferite de viață ale consumatorilor. La nivel internațional, mai multe modele flagship vivo, precum iQOO 8 Pro, iQOO 9 Pro, X70 Pro+, X Note, X Fold, vor putea folosi acum încărcătorul FlashCharge wireless vertical de 50W.

Utilizatorii își pot așeza telefonul la încărcat, ridicându-l când vor să oprească încărcarea și eliminând astfel utilizarea cablurilor. Încărcătorul vivo wireless este la fel de eficient ca un încărcător cu fir și poate încărca bateria până la 50% în doar 23 de minute, aceasta încărcându-se complet în 50 de minute, conform testelor de laborator efectuate cu cele mai noi modele flagship vivo.

Ventilatoarele încorporate cu 3600rpm funcționează silențios şi rapid la viteză maximă în timpul încărcării, deplasând aerul printr-o structură de distribuire de înaltă precizie, pentru o răcire rapidă. Pe timpul nopții, Modul Super Silențios de 26db reglează viteza ventilatorului pentru a reduce zgomotul, astfel încât utilizatorii să se poată odihni.

Încărcătorul vivo FlashCharge wireless este compatibil cu standardul Qi pentru încărcare wireless și cu majoritatea dispozitivelor compatibile cu încărcare wireless, oferind o putere de încărcare de până la 15W.

Încărcătorul vivo FlashCharge wireless vertical de 50W va fi disponibil în Europa de la mijlocul lunii iunie.

Tags: