LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

vivo a lansat telefoanele din seria Y

Share

Fotografii şi jocuri – toată ziua, în fiecare zi. Cu funcţii practice şi baterii care durează mult, noile smartphone-uri vivo din seria Y oferă performanţă excelentă în fiecare zi.

Y35 foloseşte o cameră de 50MP şi funcţie îmbunătăţită de memorie RAM extinsă 3.0 – care acum oferă memorie suplimentară de 8GB pentru multitasking fără probleme şi utilizarea simultană a mai multor aplicaţii, iar toate modelele au baterii de 5000 de miliamperi cu încărcare inteligentă, astfel încât utilizatorii să se poată baza în orice moment pe noile telefoane din seria Y. Noua serie Y oferă design elegant, spaţiu mare de stocare şi funcţii inovatoare pentru a obţine Cadrul Perfect, la un preţ greu de egalat.

Nu rataţi nicio aventură cu Y35

Cu funcţii inteligente şi extrem de eficient, Y35 este partenerul perfect care îi ajută pe utilizatori să nu rateze nicio aventură. Acest model foloseşte o memorie şi un spaţiu de stocare generoase, baterie de capacitate mare cu funcţii de încărcare rapidă şi sistem de camere foto extrem de performant, pentru o utilizare zilnică fără probleme. Cu capacitate de stocare de 256 GB – o noutate pentru această categorie – Y35 oferă mai mult spaţiu pentru aplicaţii, filmări şi fotografii. Pentru cei care au nevoie de spaţiu de stocare în plus, slotul pentru cardul de memorie permite stocare suplimentară de până la 1TB, iar noul model foloseşte 8GB de memorie RAM care poate fi extinsă cu încă 8GB cu ajutorul funcţiei inovatoare memorie RAM extinsă 3.0. Această soluţie software foloseşte spaţiul de stocare pentru a extinde memoria dacă este nevoie, astfel că Y35 oferă cea mai bună memorie pentru această categorie de preţ şi este perfect pentru utilizatorii care vor să folosească mai multe aplicaţii simultan fără blocaje.

La fel ca în cazul tuturor smartphone-urilor vivo, Y35 a fost gândit pentru a permite fiecărui utilizator să realizeze Cadrul Perfect, având funcţii care îi ajută să facă fotografii şi filmări în mod simplu şi creativ. În partea din spate, sistemul cu trei camere foloseşte camera principală de 50MP, camera macro de 2MP pentru prim-planuri de la doar 4cm şi camera pentru bokeh de 2MP pentru estomparea fundalului şi portrete deosebite. Senzorul camerei principale de 50MP oferă atât rezoluţie mare, cât şi performanţă deosebită indiferent de condiţiile de luminozitate. Modul Super Night foloseşte eliminarea zgomotului din mai multe cadre pentru a surprinde frumuseţea scenelor nocturne chiar şi în condiţii de lumină redusă. Desigur că nici amatorii de selfie-uri nu au fost uitaţi, iar camera frontală de 16MP a modelului Y35 foloseşte Modul Super Night şi reducere avansată a zgomotului pentru a surprinde imagini clare chiar şi în lumină redusă. De asemenea, camera frontală foloseşte Selfie Spotlight Band, un bliţ dedicat care oferă lumină de umplere pentru portrete reuşite.

Datorită capacităţii de 5000mAh şi tehnologiei cu IA pentru economisirea energiei, Y35 ţine pasul cu stilul de viaţă modern fără a epuiza bateria. Aceasta se încarcă de la 1 la 70% în 70 de minute datorită încărcătorului rapid de 18W şi oferă suficientă energie pentru 258 de minute de redare video după o încărcare de doar 15 minute. Cu bateria complet încărcată, Y35 poate face transmisii video în format HD timp de 14,3 ore sau poate rămâne în standby timp de două zile întregi. Performanţa fără întreruperi este asigurată de Qualcomm Snapdragon 680 Mobile Platform, care permite operare facilă şi consum de energie optimizat pentru a prelungi durata de utilizare a bateriei. Cu procesor Octa-core şi cu viteză de până la 2,4Ghz, Snapdragon 680 oferă o performanţă single-core cu 20% mai rapidă şi performanţă GPU cu 10% mai rapidă decât generaţia anterioară.

Afişajul FHD+ de 6,5 inci oferă o experienţă completă când utilizatorii folosesc Y35 pentru redarea de conţinut video sau pentru jocuri. Rezoluţia de 2408×1080 şi rata de refresh de 90Hz le permite utilizatorilor să se bucure din plin de aplicaţiile de divertisment şi de jocuri. În plus, Y35 foloseşte un sistem cu difuzor Audio Booster de calitate deosebită, ce asigură un volum de până la 72dB, pentru sunete care ies în evidenţă. De asemenea, Y35 are un design minimalist, format dintr-o ramă plată, o curbură plăcută 2.5D şi margini rotunjite, fiind uşor de ţinut în mână. Y35 este disponibil în două nuanţe: Dawn Gold, cu strat de protecţie Dual-Layer inovator care îi conferă nuanţe aurii schimbătoare şi Starlight Blue cu un luciu subtil ce aminteşte de cerul nocturn înstelat.

Deoarece smartphone-urile sunt unele dintre cele mai personale dispozitive folosite de utilizatori, acestea trebuie să ofere durabilitate şi fiabilitate. De aceea, înainte de producţia în masă, vivo a testat modelul Y35 în laboratoarele sale prin 32.000 de teste de rezistenţă la cădere, 6500 de teste de conectare şi deconectare a căştilor şi 6000 de teste de conectare şi deconectare a cablului USB.

Y22s – Un smartphone complet, perfect pentru stilul de viaţă actual

Y22s este un smartphone complet, cu aspect elegant, care funcţionează fără întreruperi datorită memoriei RAM de 6GB. Această memorie generoasă depăşeşte memoria oferită de majoritatea telefoanelor din aceeaşi categorie de preţ şi susţine multitaskingul cu utilizarea simultană şi neîntreruptă a mai multor aplicaţii. De asemenea, acest model foloseşte Qualcomm Snapdragon 680 Mobile Platform şi un spaţiu de stocare de 128GB care poate fi extins cu până la 1TB cu ajutorul cardului de memorie MicroSD.

Y22s foloseşte un sistem cu trei camere format din camera principală de 50MP de înaltă rezoluţie, camera macro de 2MP şi camera pentru bokeh de 2MP. Camera de pe spate foloseşte modul Super Night pentru eliminarea zgomotului din mai multe cadre pentru a surprinde frumuseţea scenelor nocturne chiar şi când lumina nu este ideală. Y22s oferă o cameră frontală de 8MP care foloseşte funcţiile software inovatoare ale seriei Y pentru a îmbunătăţi fotografiile şi filmările. Acestea includ modul Multi-Style Portrait care oferă o serie de instrumente precum Face Beauty şi efecte bokeh şi Video Face Beauty, un algoritm dedicat care adaugă îmbunătăţiri avansate filmărilor de tip selfie.

Afişajul HD+ de 6,5 inci al modelului Y22s oferă imagini de calitate deosebită, în culori intense. Atingând un nivel de luminozitate maximă de 530 nits, afişajul asigură o vizualizare confortabilă chiar şi în locuri exterioare foarte luminoase. Şi nu doar ecranul arată excelent. Y22s are un design elegant şi este uşor de ţinut în mână. Acesta impresionează cu rotunjimile delicate ale colţurilor, sistemul de camere elegant şi suprafaţa anti-reflexii, deosebit de fină la atingere. Noul model este disponibil în două nuanţe: versiunea Summer Cyan, ce oferă o paletă de culori fresh, inspirate de briza răcoroasă dintr-o zi toridă de vară şi versiunea Starlight Blue, în nuanţe de albastru închis cu un luciu subtil.

Pentru a oferi mereu calitate la cel mai înalt nivel, vivo a testat modelul Y22s în laboratoarele sale prin 32.000 de teste de rezistenţă la cădere, 6500 de teste de conectare şi deconectare a căştilor şi 6000 de teste de conectare şi deconectare a cablului USB.

 Ieşiţi în evidenţă cu incredibilul smartphone Y16

Noul smartphone entry-level Y16 este o dovadă că nu trebuie să cheltuiţi mulţi bani pentru telefonul de care aveţi nevoie. Acest smartphone din seria Y oferă funcţii excelente şi performanţă la nivel înalt, un design deosebit şi un raport calitate-preţ foarte bun. Y16 oferă spaţiu de stocare de 128GB care poate fi extins cu până la 1TB cu ajutorului slotului de card MicroSD. De asemenea, modelul foloseşte funcţia vivo memorie RAM extinsă, care adaugă 1GB de memorie RAM virtuală la cei 4GB RAM existenţi, pentru o experienţă fără întreruperi la utilizarea mai multor aplicaţii simultan.

La fel ca toate modelele din seria vivo Y, Y16 foloseşte o baterie cu durată mare de utilizare. Cu capacitate de 5000mAh, aceasta asigură o experienţă neîntreruptă atunci când utilizatorii redau înregistrări video, se joacă sau ascultă muzică. De asemenea, noul model este compatibil cu funcţia Reverse Charging care permite încărcarea altor dispozitive cu ajutorul bateriei modelului Y16.

Sistemul cu două camere îi inspiră pe utilizatori să fie creativi şi flexibili când fotografiază sau filmează. Pe lângă camera principală de 13MP şi camera macro de 2MP, Y16 foloseşte funcţii foarte apreciate precum Panorama, Face Beauty, Live Photo, Time-Lapse, Pro Mode şi Documents pentru imagini mai creative, de calitate deosebită.

Y16 nu face compromisuri când este vorba de stil, având colţuri rotunjite şi un design foarte subţire. Deşi foloseşte o baterie mare, Y16 are o grosime de doar 8,19mm. Disponibil în varianta Dazzling Gold, cu aspect strălucitor şi Elegant Black, cu un aspect texturat subtil oferit de finisajul cu florură, Y16 are un design atractiv şi este comod la utilizare.

Pentru a se asigura că oferă produse rezistente, vivo a testat modelul Y16 în pre-producţie, efectuând 70.000 de acţionări asupra butonului de volum, 150.000 de acţionări asupra butonului de pornire-oprire, 500.000 de acţionări asupra scannerului pentru amprentă, 10.000 de cuplări şi decuplări ale cablului USB şi 6500 de cicluri de cuplare şi decuplare a căştilor.

Informaţii despre preţ şi disponibilitate

Y35 este disponibil în România pe platforma eMAG.ro și în aplicație. Preţul recomandat de vânzare este 1399 lei.

Y22s este disponibil în România pe platforma eMAG.ro și în aplicație. Preţul recomandat de vânzare este 1199 lei.

Y16 este disponibil în România pe platforma eMAG.ro și în aplicație. Preţul recomandat de vânzare este 899 lei.

Tags:

You Might also Like