LOADING

Type to search

MOBILE NETWORKS STIRI

Telekom Romania Mobile, demonstrație de tehnologie la Neversea

Share

Neversea, cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, desfășurat în Constanța, în perioada 4-7 iulie, a beneficiat din partea Telekom Romania Mobile, partener exclusiv de telecomunicații, de o infrastructură de internet și telecomunicații implementată în timp record, în aria delimitată pentru festival, în beneficiul participanților la eveniment.

Astfel, Telekom Romania Mobile a instalat punctele de acces la internet, conectate la o infrastructură de fibră optică în perimetrul de desfășurare a festivalului, pentru a asigura conectivitatea pentru organizatorii Neversea, ceea ce a contribuit la asigurarea accesului în spațiul dedicat festivalului.

Telekom a asigurat si conectivitatea POS-urilor de încărcare a creditului pe brățări, și accesul la Internet atât al organizatorilor cât și al artiștilor.

La rândul lor, participanții la Neversea au putut beneficia de serviciile de voce și internet mobil oferite de companie prin intermediul cartelelor Mobil Nelimitat Național.

Echipa Telekom Romania Mobile a pus la punct pentru festival o rețea puternică, fiabilă și adaptată cerințelor unui eveniment de zeci de mii de participanți, în spațiul dedicat de pe plaja Neversea din Constanța. Toți clienții care au fost pe plaja Neversea s-au convins de fiabilitatea rețelei precum și de calitatea serviciilor Telekom Romania Mobile”, a spus Mircea Hațegan, Director Executiv Comercial, Telekom Romania Mobile.

Rețeaua de acces la internet implementată de colegii de la Telekom Romania Mobile a fost de un real ajutor și ne-a permis să oferim o experiență de calitate spectatorilor noștri, asigurând o serie de facilități cu ajutorul conectivității premium. Ne bucurăm să îi avem ca partener de telecomunicații și la UNTOLD, în august”, a comentat Flavia Gherman, Head of Partnerships UNTOLD Universe.

Suplimentar, pentru a asigura o experiență excelentă clienților Telekom în zona festivalului, operatorul Telekom Romania Mobile a crescut capacitatea radio a rețelei din zona festivalului, asigurând servicii 4G și 5G cu viteze de peste 150 Mbps pe toată durata festivalului, conform promisiunii sale făcute clienților proprii de a beneficia de cele mai bune servicii oriunde și oricând.

Telekom Mobile Romania vă așteaptă și la UNTOLD, la Cluj, pe 8 august, pentru o nouă experiență muzicală și de interacțiune fără egal în social media.

Tags: