LOADING

Type to search

STIRI

Star Storage oferă o bursă completă în cadrul programului LEADERS Challenge, ca parte a programului său CSR „Cred în România”.

Share

Compania românească de tehnologie Star Storage oferă o bursă completă de participare în cadrul programului LEADERS Challenge pentru tinerii manageri preocupați de știință și inovație, ca parte a programului său CSR „Cred în România”.

LEADERS Challenge, un program al Fundației Leaders, oferă un cadru pentru dezvoltarea abilităților de leadership și management. Programul include patru module axate pe învățare experiențială, întâlniri cu lideri recunoscuți, networking și provocări atent monitorizate. Urmarea unui astfel de program este o bună oportunitate pentru tinerii manageri pentru a-și dezvolta abilitățile de leadership și pentru a învăța cum să conducă o echipă într-un mediu complex și competitiv.

Bursa este oferită ca parte dintr-un program mai larg de susținere a valorilor românești, a studenților, a tinerilor cercetători sau manageri care au idei și au nevoie de sprijin pentru a le pune în practică.

Pentru a fi eligibili, candidații trebuie să aibă între 1 și 5 ani de experiență în management, să conducă o echipă de minimum 3 oameni și să dorească să exceleze în domeniul în care activează, dar să fie totodată preocupați de știință și inovare. Candidații trebuie să demonstreze că au obținut rezultate bune în trecut și că participă la acțiuni relevante în prezent.

Suntem mândri să susținem tinerii manageri români și să le oferim oportunități de dezvoltare profesională prin intermediul programului LEADERS Challenge. Suntem convinși că, într-un context educațional adecvat, progresul tinerilor manageri români va fi accelerat iar ei vor avea un impact net pozitiv asupra afacerilor unde activează și vor contribui astfel la dezvoltarea durabilă a societății în următorii ani”, a declarat Cătălin Păunescu, CEO Star Storage.

Candidații interesați pot aplica până pe data de 31 mai 2023 prin trimiterea CV-ului și a unei scurte scrisori de motivație la adresa de e-mail: leadership@star-storage.ro.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *