LOADING

Type to search

SMARTPHONES STIRI

Sony: actualizare software pentru modelele Xperia PRO și PRO-I

Share

Sony lansează o actualizare de software pentru modelele Xperia PRO și PRO-I, adăugând o funcționalitate video îmbunătățită pentru creatorii de conținut.

Actualizarea se aplică funcției „External Monitor” de la Sony, care poate fi utilizată atunci când telefonul este conectat la o cameră foto prin intermediul unui cablu HDMI pentru Xperia PRO sau USB-C pentru Xperia PRO-I. Utilizând ecranul telefonului, Xperia devine un monitor extern OLED 4K de înaltă calitate pentru camera foto.

Actualizările funcționalității dedicate „External Monitor” includ: o funcție de vizualizare grafică pentru a verifica nivelurile de luminozitate și balansul RGB pentru setări precise, plus o funcție „false color” pentru a citi nivelurile de expunere în fiecare fotografie și o schemă de culori personalizată. De asemeena, permite streamingul live folosind o cameră Alpha la o calitate incredibilă a imaginii direct pe canalele de socializare, cum ar fi YouTube, iar cu ajutorului modului de anduranță utilizatorii pot distribui conținut chiar și pentru mai mult timp. „External Monitor” permite ca Xperia PRO să devină și o telecomandă pentru camereleii Alpha cu declanșator pentru Rec/Stop, folosind un cablu USB-C, afișând și vizibilitatea statusului pe ecran, inclusiv starea în mod REC, viteza obturatorului, indicelui F, ISO și EV.

Cu această nouă versiune de software, Xperia le oferă utilizatorilor actuali cele mai bune funcționalități de videografie pe un smartphone.

Tags:

You Might also Like