LOADING

Type to search

COMPUTING FEATURED STIRI

Sony a lansat microfonul extern ECM-G1

Share

Sony a lansat microfonul ECM-G1, ușor și compact, care îmbunătățește calitatea înregistrărilor video prin captarea la înaltă calitate a sunetului.

Cu funcția de suprimare a sunetului ambiental și captare clară a sunetului frontal, utilizatorii se pot bucura de o calitate audio excelentă atunci când înregistrează conținut.

Sunetul clar de înaltă calitate joacă un rol important în captarea conținutului video. Microfonul ECM-G1 are o capsulă cu diametru mare (approx. 14.6 mm), care asigură o captare clară a sunetului, suprimând în același timp zgomotul și îmbunătățind considerabil calitatea producției video.

ECM-G1 este perfect pentru vlogging, deoarece captează vocea în mod clar, include un paravânt ce reduce zgomotul produs de vânt la înregistrarea în aer liber și are o structură optimizată pentru a suprima zgomotul produs de vibrațiile camerei, cu amortizoare anti-vibrații. Atunci când este conectat la o cameră Sony cu Multi Interface Shoe (MI), designul fără cablu elimină chiar și zgomotul de vibrații transmis prin cablu.

Captarea clară a sunetului din fața camerei este accentuată datorită caracteristicii de supercardioidă, iar sunetul ambiental este suprimat, astfel încât este înregistrat doar conținutul audio dorit – excelent pentru înregistrarea de tip selfie. Chiar și atunci când utilizatorii înregistrează în interior, ECM-G1 este foarte eficient în reducerea captării ecoului și a reverberației vocii, rezultând o înregistrare clară a sunetului și a conversației.   

Interfața MI Shoe permite o mai mare flexibilitate cu înregistrarea fără a fi necesară o baterie și fără cabluri. Alimentarea cu energie este furnizată direct de la camera foto la microfon, astfel încât nu există probleme legate de descărcarea bateriei sau de cabluri incomode, chiar și atunci când utilizatorii înregistrează cu monitorul LCD rabatabil în unghi variabil deschis pe orizontală.   

Microfonul ECM-G1 este foarte ușor, cântărind doar 34 g, și este foarte compact (W x H x D: 28.0 mm x 50.8 mm x 48.5 mm) în așa fel încât să poată fi utilizat oriunde, oricând.

Un cablu  de înregistrare este inclus pentru ușurință în utilizare, iar mufa jack pentru microfon este compatibilă  cu o gamă largă de dispozitive, cum ar fi camerele foto și smartphone-urile, oferindu-le utilizatorilor cea mai mare flexibilitate pentru nevoie diverse de înregistrare de conținut.

Noul microfon ECM-G1 va fi disponibil începând din septembrie 2022 la o serie de distribuitori autorizați Sony, la un preț de cca 850 lei.

Tags:

You Might also Like