LOADING

Type to search

COMPUTING STIRI

Sony a lansat căștile LinkBuds S

Share

Sony a extins gama de căști LinkBuds cu modelul LinkBuds , care oferă o experiență de audiție distractivă și captivantă în jocurile AR, cum ar fi Ingress.

Căștile cântăriesc 4,8 grame și combină o formă care se potrivește perfect cu anatomia urechii umane, cu un design ergonomic.

Noul model integrează Adaptive Sound Control, funcție care ajustează setările de sunet ambiental în funcție de locația exactă a utilizatorilor. Sony colaborează cu Niantic, compania parteneră în domeniul AR audio, pentru dezvoltarea unui joc AR care poate oferi o experiență nu numai video, ci și audio. Atunci când jocul „Ingress” este experimentat alături de LinkBuds S, tehnologia de detectare și cea de sunet spațial le permit jucătorilor să se bucure de o nouă experiență în care sunetul este livrat în funcție de direcția în care se află aceștia.

Un apel pe o stradă aglomerată sau într-o zi cu vânt puternic este facilitat de tehnologia Precise Voice Pickup, care controlează în mod optim microfoanele de pe ambele căști, cu ajutorul unei structuri special configurate în jurul acestora.

Cu ajutorul unui nou driver de 5mm, aceste căști compacte redau un sunet de bass profund și voci uimitor de clare în ciuda dimensiunilor acestora.De asemenea, Integrated Processor V1 de la Sony îmbunătățește anularea zgomotului, sporește calitatea sunetului și reduce distorsiunea, pentru o audiție fără distrageri.

Noul model LinkBuds S permite experimentarea unei audiții High-Resolution Audio Wireless, datorită tehnologiei Sony de codare audio, LDAC, adoptată la nivel de industrie. Astfel, întreg conținutul audio va fi transformat într-unul de înaltă calitate, cu ajutorul tehnologiei DSEE Extreme.

Cu funcția Speak-to-Chat, care se bazează pe tehnologia precisă Voice Pickup, muzica redată va fi întreruptă în mod automat atunci când utilizatorii poartă o conversație.

Noul model este compatibil cu asistenții vocali Google Assistant și Alexa, facilitând realizarea sarcinilor zilnice, pentru ajutor chiar și în mișcare, hands-free.

Datorită panoului de control intuitiv cu senzor tactil, utilizatorii pot schimba setările de sunet, pot activa funcția Quick Attention și chiar relua muzica redată prin Spotify sau Endel, cu doar câteva atingeri pe cască. Folosind Endel utilizatorii pot configura scene sonore personalizate care oferă corpului și minții ceea ce au nevoie pentru a obține o imersiune totală, care să ajute la îndeplinirea oricăror sarcini.

LinkBuds S suportă noua funcționalitate Fast Pair de la Google, ceea ce face posibilă asocierea rapidă și ușoară a căștilor cu dispozitivele cu sistem de operare Android. Swift Pair facilitează, de asemenea, asocierea căștilor la laptop-urile cu Windows 11 sau Windows 10, computere sau tablete.

Aceste căști beneficiază de compatibilitate LE Audio, ultima generație de Bluetooth pentru experiențele de audiție, care oferă o latență ultra-scăzută ideală pentru gaming.

Link Buds S au o autonomie de 6 ore cu funcția de anulare a zgomotului activată și 14 ore furnizate prin intermediul casetei de încărcare cu design elegant și compact.

De asemenea, atunci când lucrurile se întâmplă rapid, o încărcare de numai 5 minute oferă o autonomie a acumulatorului de până la 60 de minute de redare.

LinkBuds S vor putea fi achiziționate în trei variante de culoare: Alb, Negru și Crem, la un preț de aproximativ 899 de lei, urmând să fie disponibile de la finalul lunii mai 2022.

Tags:

You Might also Like