LOADING

Type to search

COMPUTING FEATURED

Sony a anunțat lansarea a două noi music playere premium, inclusiv noul Walkman® NW-WM1ZM2 din seria Signature Series

Share

Sony a anunțat lansarea a două noi modele premium de music playere – NW-WM1ZM2 și NW-WM1AM2, ce redefinesc standardele în domeniul experiențelor de audiție de înaltă rezoluție, pentru a-i satisface chiar și pe cei mai exigenți audiofili.

Realizat pentru a le permite utilizatorilor să se lase învăluiți de un sunet sublim, nuanțat, modelul NW-WM1AM2 a fost reglat fin, pe baza unor ani întregi de experiență și măiestrie în domeniul audio, fiind realizat din cele mai bune materiale. Acest nou model definește noi standarde pentru seria premiată Sony, Signature, oferind o experiență de audiție excelentă, într-un design de cea mai înaltă calitate.

NW-WM1AM2 le permite utilizatorilor să se lase captivați de un sunet de înaltă calitate, cu o scenă sonoră mai bogată, mai fluidă și mai expansivă, comparativ cu cea a predecesorului său. Ambele playere oferă ocazia de a descărca sau a reda conținut dintr-o întreagă serie de cataloage muzicale, datorită compatibilității Wi-Fi, ducând bucuria audiției la nivelul următor.

De-a lungul istoriei Sony în ceea ce privește gama sa premium de music playere, măiestria în domeniul audiției a fost obținută printr-o combinație de asamblare meticuloasă a unor componente excepționale. Modelele NW-WM1ZM2 și NW-WM1AM2 sunt produse ale acestei filosofii.

Materiale mai pure, pentru un sunet și mai clar
Modelul NW-WM1ZM2 are o puritate de 99.99% (4N) a carcasei realizata din cupru fără oxigen placat cu aur. Acesta oferă o bază digitală mai solidă și o rigiditate mai mare, permițând formarea unui sunet clar, expansiv, în așa fel încât fiecare instrument să poată fi ascultat la fel ca într-un spectacol live.

Modelul NW-WM1AM2 folosește un cadru din aliaj de aluminiu care susține o carcasă de mare rigiditate, rezistentă la zgomotul electric și la alte interferențe, conturând un sunet stabil, de înaltă calitate. Folosind tehnologia de amplificare digitală S-Master™ HX, dezvoltată independent pentru Walkman®, modelele NW-WM1ZM2 și NW-WM1AM2 oferă o reproducere a sunetului incredibil de fidelă. Amplificatorul complet digital creează apoi un sunet bogat și plin, cu ajutorul componentelor de înaltă calitate, fără plumb.

Fiind inspirate după modelul revoluționar DMP-Z1, ambele music playere asigură o putere și mai mare decât modelele anterioare, atât în modul analog, cât și în cel digital.

FT CAP3 (condensator de înaltă densitate)
Realizat special pentru Sony și ajustat de inginerii Sony, FT CAP3 este încorporat în toate condensatoarele bypass din sursa de alimentare a blocului audio. Având la bază soluțiile audio de vârf, a contribuit la crearea unui sunet mai fin, cu un spațiu de sunet mai larg, mai multă transparență și bas mai puternic.

Condensator mare solid, de înaltă densitate
Adoptat ca sistem de asistare pentru blocul amplificator, noul condensator de înaltă densitate oferă o capacitate mare și o rezistență scăzută. Deoarece poate alimenta instantaneu cu o cantitate mare de energie, acesta poate reda semnale cu precizie, prevenind căderile bruște de tensiune. El contribuie la un bas clar și puternic și la elemente vocale clare.

Integritate perfectă a semnalului
Materialul de cablare de la baza amplificatorului la mufa echilibrată pentru căști a trecut la KIMBER KABLE® gros, ca pe emblematicul player muzical DMP-Z1. Acest lucru elimină zgomotul extern, transmite semnale audio de înaltă calitate și oferă o calitate înaltă a sunetului.

NW-WM1AM2 utilizează un cablu OFC de mică rezistență, ce reduce distorsiunile și oferă o separare superioară a canalelor.

Pentru obținerea sunetului revoluționar redat de cele două music playere, un dual clock și rezistorul de sunet au fost poziționate precis în structura fiecărui Walkman®.

Este pentru prima dată când Sony folosește sudura reflow cu conținut de aur în multe locuri pe suprafața plăcii de circuite. Efectul general este considerabil, inclusiv o localizare îmbunătățită a sunetului și un spațiu de sunet mai larg.

Muzică de cea mai înaltă calitate, indiferent de sursă
Modelele NW-WM1ZM2 și NW-WM1AM2 integrează un motor DSD Remastering Engine PCM cu ajutorul căruia (Pulse Code Modulation) audio este reeșantionat la 11,2 MHz DSD (Direct Stream Digital), fapt care oferă și mai multe posibilități pentru ca utilizatorii să se bucure de muzica lor favorită.

Cu NW-WM1ZM2 și NW-WM1AM2 aceștia pot și să imprime mai mult dinamism experiențelor lor de audiție, prin supraeșantionarea în timp real a fișierelor audio compresate, prin DSEE Ultimate™. Acest algoritm aflat în continuă evoluție oferă acum și mai multe beneficii în ceea ce privește calitatea muzicii de CD (44,1/48kHz pe 16 biți) loseless audio. Prin redarea subtilităților acustice și a intervalului dinamic, utilizatorii pot beneficia de o experiență de audiție și mai complexă.

Auziți fiecare notă așa cum a intenționat creatorul
Ambele Walkman-uri® sunt compatibile cu funcția Balanced Connection și dispun de High-Resolution Audio, permițându-le utilizatorilor să experimenteze melodiile preferate chiar așa cum a intenționat artistul.

Muzică în mișcare, oriunde
NW-WM1ZM2 și NW-WM1AM2 sunt acum compatibile Wi-Fi și rulează Android™ 11, oferind acces la o gamă largă de genuri și artiști din toată lumea. Utilizatorii pot alege să asculte muzică folosind serviciul preferat de streaming și descărcare sau se pot conecta la un PC pentru a descărca melodii și playlist-uri din colecțiile personale, asigurând o redare a sunetului de înaltă calitate.

Mod de utilizare complet optimizat
Cu un display mai mare de 5.0” (12.7cm), ambele music playere au acum un panou tactil fluid și foarte sensibil în variantă HD (High Definition), pentru optimizarea experienței de utilizare. Poți, de asemenea, să-ți personalizezi display-ul Walkman® Home Screen pentru a se potrivi nevoilor tale individuale, în așa fel încât Walkman®-ul tău să fie unic.

Iar pentru ca utilizatorii să se poată înconjura de muzica preferată oriunde s-ar afla, ambele modele premium oferă până la 40 de ore de redare 96kHz FLAC non-stop High-Resolution Audio.

Un port USB Type-C® este implementat pe ambele modele, oferind transfer rapid al fișierelor audio și conectivitate ușoară cu o gamă largă de dispozitive.

Modelul NW-WM1ZM2 oferă și 256GB de memorie integrată și un slot de card microSD, în vreme ce NW-WM1AM2 are o capacitate de 128GB memorie integrate și un slot de card microSD, astfel încât utilizatorii să poată lua cu ei chiar și cele mai bogate colecții de muzică, oriunde ar merge.

Sustenabilitatea contează
Produsele Sony nu sunt realizate doar pentru a fi frumoase și elegante, ci și având în minte impactul pe care ele îl au asupra mediului înconjurător. În materialul utilizat pentru ambalarea modelelor NW-WM1ZM2 și NW-WM1AM2 nu este utilizat deloc plastic, fapt ce reflectă angajamentul Sony de a reduce impactul produselor și proceselor companiei asupra mediului.

Preț și disponibilitate
NW-WM1ZM2 este disponibil din luna aprilie 2022, la un preț aproximativ de 18.300 de lei. NW-WM1AM2 este disponibil din aprilie 2022 și costă aproximativ 6.924 lei.

Tags:

You Might also Like