LOADING

Type to search

FEATURED STIRI TECH

Serviciile NETOPIA Payments, procesator de plăți online, disponibile comercianților VTEX

Share

NETOPIA Payments, procesator de plăți electronice din România, încheie un parteneriat cu VTEX, platforma enterprise de comerț digital cu ajutorul căreia brandurile și retailerii își gestionează operațiunile de comerț.

Integrarea soluțiilor NETOPIA Payments oferă comercianților VTEX opțiuni de  plată multiple și intuitive, cu scopul de a le eficientiza procesele online: de la îmbunătățirea ratei de conversie, la simplificarea experienței de plată a clientului final și suport dedicat din partea specialiștilor NETOPIA Payments.

Astfel, retailerii care folosesc platforma VTEX vor avea la dispoziție opțiuni precum: plata cu un singur click printr-o soluție tokenizată, plata în marketplace, plata prin accesarea unui link, plata în rate și plata recurentă.

Parteneriatul dintre NETOPIA Payments și VTEX este o decizie strategică în contextul creșterii retailului online și a deschiderii cumpărătorilor către noi metode de plată precum BNPL (Buy Now Pay Later), plata prin link sau plata cu monede alternative.

Pe lângă aceste soluții, evoluția pieței de ecommerce a dus la apariția a tot mai multor marketplace-uri, creșterea numărului de magazine online B2B și creșterea interesului pentru abordarea Direct-to-Consumer (D2C). Consecința a fost nevoia unor integrări și sisteme care să ajute cumpărătorii să se adapteze, integrări pe care VTEX le-a pus întotdeauna la dispoziția clienților în mod nativ.

Tags:

You Might also Like