LOADING

Type to search

STIRI

SD Worx finalizează achiziția Romanian Software

Share

Furnizorul european de top pentru soluții de HR și payroll, SD Worx, a finalizat cu succes achiziția Romanian Software, liderul pieței din România pentru soluții de salarizare și management al capitalului uman (HCM).

SD Worx și-a anunțat anterior, în decembrie 2023, intenția de a achiziționa Romanian Software. Tranzacția a fost supusă aprobării Consiliului Concurenței și a primit aviz favorabil în cursul lunii aprilie. Astăzi, ambele părți au încheiat oficial tranzacția.

Prin această achiziție, SD Worx își consolidează poziția în Europa Centrală și își extinde oferta de tehnologie proprie de payroll către clienții interni și internaționali. Romanian Software obține acces la software-ul și serviciile complete de payroll și HR ale SD Worx, precum și la prezența sa în continuă expansiune pe întreg cuprinsul Europei. România marchează a 18-a țară europeană în care SD Worx deține un software de payroll și HR.

Kobe Verdonck, CEO-ul SD Worx: „Suntem încântați că am încheiat oficial tranzacția cu Romanian Software. Acesta este un pas important în expansiunea noastră în Europa Centrală și ne confirmă ambiția de a fi principalul furnizor european de soluții complete de HR. Suntem gata să continuăm să creștem, dezvoltând pe baza soluțiilor Romanian Software, a specialiștilor lor experimentați și a bazei lor solide de clienți. Urăm bun venit tuturor noilor noștri colegi, ne bucurăm că se alătură familiei SD Worx.”

„Suntem foarte mândri că SD Worx contează pe noi pentru a intra pe piața românească. În numeroasele conversații pe care le-am avut în timpul procesului, am simțit că avem multe în comun în ceea ce privește viziunea, strategia de piață, valorile și cultura companiei. Suntem încântați să sprijinim SD Worx în ambiția sa de creștere la nivel european și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru a-i ajuta și pe clienții noștri să crească”, spune Victor Dragomirescu, CEO-ul Romanian Software.

Romanian Software deține colorful.hr, o suită completă de soluții de salarizare și HCM dezvoltate intern. colorful.hr este oferit atât on-premises, cât și în cloud, incluzând opțional gestionarea serviciilor de salarizare. Romanian Software are 160 de angajați, oferind suport pentru mai mult de 750 de clienți și cei 200.000 de angajați ai acestora. Printre clienții Romanian Software se numără Ikea, Starbucks, Louis Vuitton, Rewe, Altex, Cognizant și Pizza Hut.  Romanian Software, cu sediul în București, deține o cotă de piață locală de 14% și a generat venituri de aproximativ 6 milioane de euro în 2023.

Tags:

Leave a Comment