LOADING

Type to search

STIRI TECH

Schneider Electric creează o platformă de educație profesională pentru a aborda deficitul de talente în centrele de date

Share

Schneider Electric a anunțat o serie de actualizări ale platformei sale de educație digitală, independentă de furnizor și acreditată de CPD, Schneider Electric University. Disponibilă în 14 limbi și accesibilă la nivel global, gratuit online, platforma dedicată de dezvoltare profesională abordează în mod direct deficitul de competențe din sectorul centrelor de date, ajutând părțile interesate din industrie să își perfecționeze competențele și să rămână la curent cu cele mai recente inițiative legate de tehnologie, sustenabilitate și eficiență energetică care afectează sectorul.

Până în prezent, Schneider Electric University a oferit peste un milion de cursuri pentru peste 650.000 de utilizatori ai centrelor de date, cu peste 180 de țări reprezentate în baza sa globală de utilizatori. Noile actualizări ale calificării Data Center Certified Associate (DCCA) a Schneider Electric University includ noțiuni fundamentale despre energie, răcire, rack-uri și securitate și sfaturi cu privire la modul de optimizare a designului centrelor de date pentru a stimula reziliența, eficiența energetică și sustenabilitatea. Cele mai noi cursuri, de exemplu, includ Optimizarea layout-urilor de răcire pentru centrul de date; Strategii fundamentale de cablare în centrul de date; Examinarea metodelor de protecție împotriva incendiilor în centrul de date; și Fundamentele răcirii II – Umiditatea în centrul de date.

Cercetările din Uptime Institute Annual Data Center Survey 2021 estimează că nevoia de personal calificat va crește la nivel global la aproape 2,3 milioane în 2025. În plus, 32% dintre respondenți au raportat dificultăți în păstrarea angajaților, 47% având dificultăți în a găsi candidați calificați pentru locurile de muncă neocupate. Atragerea și păstrarea talentelor în industrie, care este nucleul economiei digitale, atinge acum un nivel critic.

Încurajând oamenii să-și îmbunătățească abilitățile și să-și continue dezvoltarea profesională gratuit, Schneider Electric University abordează în mod direct deficitul de competențe din industria centrelor de date și deficitul de talente, ajutând companiile să atragă, să recalifice atât talentele noi, cât și pe cele existente și oferind acces la educație tehnică specializată, pretutindeni.

Ca „Schneider Electric University”, platforma a crescut pentru a oferi peste 200 de cursuri în ceea ce privește centrele de date, eficiența energetică și sustenabilitatea, prin intermediul a două colegii dedicate, Professional Energy Manager (PEM) și calificarea DCCA. Toate cursurile sunt disponibile sub forma unor module de o oră, ce pot fi parcurse în ritm propriu, în 14 limbi diferite, oferind acces gratuit la educația necesară în domeniul energiei, pretutindeni. Mai mult, universitatea este recunoscută de 25 de organisme CPD diferite din industrie, inclusiv BICSI, Electrical Contractors Association (ECA), Engineers Ireland și Renewable Energy & Energy Efficiency Partnership (REEEP).

Tags:

You Might also Like