LOADING

Type to search

STIRI TECH

Schneider Electric a primit o evaluare de 5 stele în cadrul CRN Partner Program Guide 2022

Share

Schneider Electric, liderul în transformarea digitală a managementului și automatizării energiei, anunță primirea evaluărilor de 5 stele de la CRN®, un brand al The Channel Company, în cadrul Partner Program Guide 2022, pentru trei dintre programele sale adresate partenerilor: programul mySchneider Panel Builder, mySchneider Contractor și programul mySchneider Consultants, Designers and Engineers.

Ghidul anual pentru programe adresate partenerilor, realizat de CRN, oferă o listă completă a celor mai remarcabile programe pentru parteneri, construite de furnizori de tehnologie de top, care oferă produse inovatoare și servicii flexibile prin canalul IT. Evaluarea de 5 stele este obținută numai de acei furnizori care oferă servicii remarcabile, trecând mai departe de cerințele propriu zise ale programelor, pentru a contribui la dezvoltarea partenerilor și a genera o schimbare pozitivă.

Cele trei programe care au primit evaluări de 5 stele sunt următoarele:

  • mySchneider Panel Builder Program: sprijină partenerii care sunt gata să evolueze, permițându-le și oferindu-le instrumentele necesare pentru a vinde cele mai recente soluții Schneider Panel Building și inovații de vârf la nivel de industrie.
  • mySchneider Contractor Program: oferă toate instrumentele necesare pentru a construi, instala, pune în funcțiune și livra soluții care să permită contractorilor să colaboreze cu colegi de breaslă, să rămână la curent cu evoluția rapidă a piețelor și să-și extindă activitatea.
  • mySchneider Consultants, Designers and Engineers program: oferă instrumente și asistență pentru a permite partenerilor să-și simplifice munca, să economisească timp și să-și extindă competențele, atunci când lucrează la design și să ofere consultanță pentru a-și ajuta clienții să atingă obiectivele de sustenabilitate și eficiență.
Tags: