LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT

Kiefer Sutherland în Rabbit Hole, disponibil pe skyshowtime din 31 martie

Share

Produs de CBS Studios, Rabbit Hole va putea fi vizionat pe SkyShowtime din 31 martie, primele două episoade fiind disponibile la momentul lansării.

În Rabbit Hole, nimic nu este ceea ce pare, când John Weir (Sutherland), un maestru al înșelăciunii în lumea spionajului corporativ, este acuzat de crimă de forțe puternice, cu capacitatea de a influența și controla populația.

Pe lângă Sutherland în rolul principal, Rabbit Hole beneficiază de o distribuție dinamică, în care Charles Dance („Game of Thrones”) îl joacă pe Dr. Ben Wilson, Meta Golding („Empire”) pe Hailey Winton, Enid Graham („Mare of Easttown”) pe Josephine „Jo” Madi, Jason Butler Harner („Ozark”) pe Valence, Walt Klink („Arctic Circle”) pe The Intern și Rob Yang („Succession”) pe Edward Homm.

Sutherland este și producător executiv al seriei Rabbit Hole, alături de scenariștii-regizori John Requa și Glenn Ficarra („This Is Us”, „WeCrashed”), Charlie Gogolak („The Sinner”, „WeCrashed”), Suzan Bymel („Designated Survivor”) și Hunt Baldwin („Longmire”, „The Closer”).

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *