LOADING

Type to search

STIRI TECH

PROCESIO: Conectăm companiile la sistemul național e-Factura în maxim 3 zile

Share

Tehnologia PROCESIO, dezvoltată de producătorul român de software Ringhel, facilitează companiilor care lucrează cu statul integrarea cu sistemul e-Factura ce devine obligatoriu de la 1 iulie a.c.

Conform Legii 139/2022 pentru aprobarea OUG 120/2021, de mâine, facturile trebuie emise obligatoriu în format electronic și transmise prin sistemul național RO e-Factura, în relația cu instituțiile și companiile de stat. În acest context, companiile care desfășoară activități comerciale de tip B2G (business-to-government), sunt nevoite să adopte diverse soluții tehnice pentru a se conforma cu legislația.

Ringhel sprijină firmele în acest demers oferindu-le soluția tehnică potrivită de integrare cu e-Factura, care respectă regulile generale de transmitere, recepționare și prelucrare a facturii electronice.

PROCESIO este o platformă no/low-code și full code dezvoltată de compania Ringhel. Tehnologia PROCESIO este creată pentru companii care au nevoie să construiască automatizări și integrări personalizate sau să proceseze date, rapid, cu costuri foarte reduse, indiferent de industrie –  de la energie, logistică, e-commerce, insurance, finance & accounting – vizând toate departamentele, cu use-case-uri într-un spectru larg.

Unicitatea PROCESIO vine din flexibilitatea și ușurința cu care poți aplica tehnologia la orice proces, oferind o experiență de utilizare premium și o curbă de învățare minimă.

 

Tags: