LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT & MEDIA FEATURED STIRI

Orange Pop-Up Cinema vine în 6 orașe din România

Share

Orange continuă și în 2022 organizarea unui eveniment lansat în pandemie, Orange Pop-Up Cinema, care s-a dovedit de succes în rândul consumatorilor de film din România.

Orașele București, Iași, Galați, Oradea, Sinaia și Timișoara vor fi gazdele serilor de film în aer liber organizate de Orange România în lunile iulie, august și septembrie. Orange Pop-Up Cinema este la a treia ediție și, ca-n fiecare an, toate încasările din prețul biletelor merg spre Fundația Orange.

Caravana Orange Pop-Up Cinema va ajunge la Sinaia, oraș partener, între 15-17 iulie, la Oradea între 28-31 iulie, la Iași între 12-14 august, la Galați între 19-21 august, la Timișoara între 25-28 august și la București în luna septembrie. Filme pentru cei mici, dar și producții cunoscute precum Dune sau House of Gucci vor rula pe ecranele amplasate în zone emblematice din cele șase orașe. Programul complet Orange Pop-Up Cinema poate fi văzut aici https://oran.ge/popupcinema.

Biletele vor fi disponibile în curând pe iabilet.ro, dar și la fața locului. Banii încasați din vânzarea biletelor vor fi donați către Fundația Orange pentru susținerea programului Digitaliada, proiect ce promovează folosirea resurselor digitale în educație, pentru a crește performanțele școlare ale elevilor.

Orange este un susținător tradițional al cinematografiei, iar prin Orange Pop-Up Cinema mută sălile de film în aer liber și oferă câteva ore de distracție, alături de prieteni sau de familie.

Tags: