LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

Orange adaugă în portofoliu aplicația mobilă Orange Sport

Share

Orange include în portofoliu aplicația mobilă Orange Sport (versiunea actualizată a aplicației Fotbal Info), ce le oferă utilizatorilor acces la informații din toate domeniile sportive, precum și materiale și opinii în exclusivitate.

Astfel, Orange completează experiența pe care o oferă abonaților prin canalele TV Orange Sport 1, 2, 3, 4, precum și prin intermediul website-ului orangesport.ro și al canalelor social media Facebook Orange Sport și YouTube Orange Sport Romania.

Prin simpla accesare a aplicației de pe telefonul mobil conectat la internet, utilizatorii au acces instant la informații din tenis, fotbal, înot, gimnastică, handbal, rugby, box, ciclism, atletism, Formula 1, dar nu numai. Conținutul este realizat de jurnaliștii cu experiență Orange Sport, ceea ce asigură relevanța materialelor:

  • Știri de ultimă oră, interviuri în exclusivitate, clipuri video din timpul celor mai urmărite competiții sportive: SuperLiga 1, Liga 2, Cupa României, UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League, campionatele interne din Spania, Franța, Italia, Anglia, Germania, Campionatul Mondial, Campionatul European, precum și din cadrul meciurilor echipei naționale de fotbal.
  • Rezultate și clasamente în timp real pentru competiții interne și internaționale, statistici și comentarii live.
  • Știri personalizate, analize, rezultate despre echipa aleasă de suporteri prin intermediul programului Orange Supporter.
  • Flux de Breaking news cu informații aflate pe agenda publică din lumea sportivă, precum și un flux de ultimă oră cu știri și exclusivități, la care utilizatorii Orange Supporter se pot abona și primi notificări.

„Pasionații de sport au acum la dispoziție aplicația mobilă Orange Sport, ce le permite accesul în timp real la tot conținutul preferat oriunde s-ar afla, în țară sau în străinătate, chiar din propriul telefon. Aceștia au nevoie doar de o conexiune la internet, date mobile sau Wi-Fi, pentru a trăi live emoția celor mai așteptate competiții sportive, pentru a afla opiniile jurnaliștilor și comentatorilor Orange Sport, precum și ale invitaților acestora”, a declarat Oana Comănescu, Content Services Manager, Orange România.

Aplicația Orange Sport este gratuită și poate fi descărcată din Google Play și App Store.