LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

OPPO devine partener oficial al UEFA

Share

OPPO devine partener oficial al UEFA pentru mai multe competiții gestionate de forul fotbalistic, inclusiv UEFA Champions League, Supercupa UEFA, finala UEFA Futsal Champions League și finala UEFA Youth League, pentru următoarele două sezoane.

OPPO va lucra îndeaproape cu UEFA pentru a evidenția momentele importante care se petrec în joc și în atmosfera jocului, din turneele din 2022-23 și 2023-24.

Poziționarea UEFA Champions League „Best of the Best” se aliniază cu poziționarea OPPO „Inspiration Ahead”, care întruchipează determinarea mărcii în lupta pentru evoluție.

Unite sub campania “Inspiration Ahead” a OPPO, care se aliniază spiritului UEFA de a depăși provocările, ambele entități vor lucra împreună pentru a prezenta unghiurile nevăzute din spatele celor mai mari momente și pentru a inspira fanii fotbalului, într-o perioadă de incertitudine globală.

Ca parte a parteneriatului, OPPO se va bucura de o vizibilitate ridicată, apărând pe fundaluri de difuzare și pe stadioane, inclusiv pe reclamele perimetrale extinse, pe site-ul web și pe rețelele sociale ale UEFA Champions League. Momentele de inspirație surprinse în timpul meciurilor vor fi distribuite într-o galerie OPPO de pe site-ul UEFA Champions League și pagina dedicată OPPO de pe site-ul UEFA Champions League.

Parteneriatul va pune în valoare terminalele OPPO, seriile Find și Reno, precum și produsele OPPO IoT noi și viitoare, cum ar fi căștile și un nou smartwatch al producătorului.

 

Tags: