LOADING

Type to search

COMPUTING STIRI

Noi modele AGON by AOC din generația 5 pentru gaming

Share

AGON by AOC a lansat noi monitoare din a cincea generație a seriei AGON, AG275QX/EU și AG275QXN/EU. Cu o dimensiune a ecranului de 27″/68,6 cm și panouri Fast IPS (AG275QX/EU) sau Fast VA (AG275QXN/EU), ambele modele QHD ating o rată de reîmprospătare de 165 Hz și oferă un timp de răspuns GtG de 1 ms pentru a afișa cu acuratețe mișcare rapidă a acțiunii competitive. Spectrul de culori larg și DisplayHDR 400 oferă culori vii și vibrante.

AG275QXN/EU dispune de un panou Fast VA, o premieră în industrie, cu o capacitate de reacție potrivită pentru titlurile multiplayer competitive, păstrând în același timp contrastul bogat al panourilor VA pentru a crea o experiență captivantă în jocurile de tip single player. Modelul AG275QX/EU dispune de o acuratețe superioară a culorilor, o profunzime a acestora de 10 biți, iar panoul Fast IPS este ideal pentru creatorii de conținut. În concordanță cu angajamentul AOC față de sustenabilitate, monitoarele sunt vândute în ambalaje de hârtie cu pernuțe care sunt 100% reciclabile.

Panoul Fast IPS plat al lui AG275QX/EU utilizează o adâncime de culoare pe 10 biți pentru a reproduce cu o acuratețe ridicată 1,07 miliarde de culori. Pentru a face față jocurilor în ritm rapid, rata de reîmprospătare de 165 Hz (cu posibilitatea de overclock la 170 Hz) și timpul de răspuns GtG de 1 ms oferă imagini clare, fără efectul de ghosting și unghiuri largi de vizualizare datorită tehnologiei IPS

Modelul AG275QXN/EU dispune de un panou plat Fast VA cu un timp de răspuns GtG de 1 ms, ceea ce înlătură conceptul de panou încet al tehnologiei VA. Echipat cu unul dintre primele panouri VA de acest tip, monitorul oferă un răspuns la fel de rapid ca și modelele IPS, datorită ratei de reîmprospătare la 165 Hz. Un plus este  negrul pătrunzător și un raport de contrast mai mare de 3000:1.

Ambele modele au o rezoluție nativă QHD (2560×1440), ceea ce este benefic în sarcinile zilnice și permite vizualizarea detaliilor mai amănunțite în jocuri și videoclipuri. De asemenea, QHD este rezoluția ideală în prezent pentru jocuri, un progres substanțial față de Full HD, dar totuși mai mică decât 4K, astfel încât majoritatea plăcilor grafice noi pot atinge o rată ridicată de cadre pe secundă la această rezoluție. Ambele modele AGON 5 pot fi, de asemenea, utilizate în modul pentru consolă, care poate accepta semnal 4K @ 120 Hz și îl poate reduce la 2560×1440, permițând în același timp jucătorilor pe console să se bucure de avantajele ratelor de reîmprospătare ridicate (120 Hz).

AGON AG275QX/EU și AG275QXN/EU vor fi disponibile începând cu luna  septembrie 2022 la un preț recomandat de 2,169.00 lei, respectiv 1,779.00 lei

Tags: