LOADING

Type to search

COMPUTING FEATURED STIRI

Logitech lansează noil camere web și căști, create pentru modalitatea de lucru hibridă

Share

Logitech lansează două serii noi de produse: camerele web Brio 500 și căștile Zone Vibe, concepute pentru a satisface nevoile în continuă schimbare ale celor care lucrează în sistem hibrid.

Un studiu recent arată că mai mult de 89% dintre adulții care lucrează de acasă au probleme cu unghiurile neadecvate ale camerelor web, condițiile slabe de iluminare și limitările în câmpul vizual când folosesc camerele incorporate în laptopuri.

Camerele web Brio 500 și căștile Zone Vibe vin în întâmpinarea provocărilor pe care le au utilizatorii atunci când lucrează de acasă și le oferă acestora o experiență modernă de lucru sau joc. Cele două produse sunt de ajutor și pentru managerii IT care sunt responsabili să găsească soluții sustenabile de lucru pentru angajații care lucrează remote sau hibrid.

Camerele Web Brio 500

Create pentru cei care vor calitate audio și video la nivel profesionist, personalizare și experiențe mai interactive în apeluri video, seria de camere web Brio 500 rezolvă cele mai uzuale probleme ale conferințelor video. Seria Brio 500 introduce funcția Show Mode care facilitează prezentarea schițelor sau a altor obiecte fizice de pe birou. Cu un sistem inovator de montare și senzor încorporat care permite utilizatorilor să încline camera în jos pentru a se concentra pe obiecte, Brio întoarce automat imaginea pentru a reda orientarea corectă în apeluri video.

Designul elegant și culorile moderne  – grafit, off-white și rose – oferă libertatea de a personaliza spațiul de lucru în funcție de preferințele fiecăruia. Tehnologia RightSight (activată prin Logi Tune) focalizează automat utilizatorul, chiar și atunci când se deplasează, în timp ce inovațiile încorporate, cum ar fi RightLight 4, corectează automat iluminarea substandard.

High_Resolution_PNG-BRIO 500 3QTR Graphite

Căștile Zone Vibe

Noua serie Zone Vibe de la Logitech este prima serie de căști wireless de pe piață care combină performanța la nivel profesionist cu confortul, stilul și accesibilitatea. Disponibile în variantele de culoare grafit, off-white și rose, acestea sunt concepute pentru a fi confortabile pentru conectarea pe tot parcursul zilei cu colegii sau familia. Cântăresc doar 185 de grame și sunt realizate dintr-o țesătură moale la atingere din tricot și spumă de memorie.

 IT Management 

Pentru personalul IT care echipează stațiile de lucru ale angajaților și birourile de acasă, seria Brio este plug-and-play, compatibilă cu majoritatea platformelor de conferințe video și certificată pentru Microsoft Teams, Google Meet și Zoom. Integrarea Logitech Sync cu Brio 505 permite administratorilor IT să actualizeze firmware-ul, astfel încât echipele hibride să poată colabora instant. 

Zone Vibe Wireless oferă sunet profesionist, sunt ușor de utilizat și au un design elegant, îmbinând cu succes calitatea cu estetica. De asemenea, datorită compatibilității cu platformele de conferințe video și a capacității de a realiza updateurile prin Logi Tune și Logitech Sync, IT-ul are mai puține bătăi de cap și bilete de asistență de rezolvat.

 Copy of BRIO505_B2B_BetterTogether (1)

Prețuri și disponibilitate

 High_Resolution_PNG-Zone Vibe 100 130 OFF WHITE FOB (1)

Seria de camere web Brio 500 și căștile Zone Vibe 100 și 125 vor fi disponibile la nivel global în septembrie 2022 pe logitech.com și la alți retaileri globali. Căștile Zone Vibe Wireless vor fi disponibile în decembrie prin canale autorizate. Prețul de vânzare recomandat pentru gama Brio 500 webcam este de 689,90 lei. Prețul de vânzare recomandat pentru Zona Vibe 100 este de 539,90 lei; Zona Vibe 125 este de 689,90 lei; și Zona Vibe Wireless este de 689,90 lei.

Tags:

You Might also Like