LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT FEATURED STIRI

Konica Minolta România, partener oficial UNTOLD 2022

Share

Konica Minolta Business Solutions România este partener oficial UNTOLD 2022, pentru al doilea an consecutiv, unde va asigura monitorizarea evenimentului pe durata celor 4 zile.

Monitorizarea va fi făcută prin intermediul camerelor de supraveghere MOBOTIX și soluțiilor software de analiză video avansată, în parteneriat cu METRICI, brand românesc specializat în soluții software și aplicații bazate pe analiză video și Inteligență Artificială.

People Counting, aplicația software de analiză video care poate detecta numărul de persoane la intrări, ieșiri sau în spațiile aglomerate, va fi utilizată pe tot parcursul festivalului. Totodată, pentru organizarea festivalului, Konica Minolta va pune la dispoziție echipamente multifuncționale și soluții optimizate de printare. 

Ediția de anul acesta a festivalului UNTOLD se va desfășura între 4 și 7 august, la Cluj-Napoca. Peste 200 de artiști naționali și internaționali, printre care Above & Beyond, Anne-Marie, Claptone, David Guetta, Don Diablo, J Balvin, Kygo, Lost Frequencies, Major Lazer, Morten, Paul Kalkbrenner Live, Steve Aoki și Tujamo vor urca pe mainstage.

Konica Minolta România deține un portofoliu complet de soluții video inteligente care includ, pe lângă camere IoT, recunoscute pentru fiabilitatea lor în condiții extreme, soluții de analiză video avansată bazată pe Inteligență Artificială și platforme de management video deschise, care asigură integrarea tuturor componentelor sistemului de securitate și interoperabilitatea cu sisteme de terță parte.

 

 

Tags: