LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT FEATURED STIRI

Începe competiția „Inspire the World” – HUAWEI NEXT IMAGE Awards 2022

Share

Huawei a dat startul competiției „Inspire the World” – HUAWEI NEXT IMAGE Awards 2022 și lansează o invitație pentru următoarea generație de fotografi. Pasionații de fotografie sunt provocați să trimită lucrări cât mai creative care scot în evidență și surprind acele detalii inedite care fac diferența. 

HUAWEI NEXT IMAGE Awards reprezintă un punct central pentru Planul NEXT IMAGE al companiei. Înființată în 2017, competiția a ajuns la a șasea ediție consecutivă. Până acum, au participat în total utilizatori de telefoane HUAWEI din peste 170 de țări și regiuni și au fost înregistrate aproximativ 3,26 milioane de înscrieri. Concursul oferă anual o platformă pentru conversații la nivel global despre fotografie, experiențe de fotografiere cu camere smartphone și noi forme de exprimare.

Ediția din anul 2022 aduce cinci noi categorii, spre deosebire de cea din anul precedent, printre care se numără Art & Fashion și Sport, și trei categorii video intitulate ActionStorytelling Short Film și Storytelling Long Film. Concurenții vor avea posibilitatea de a colabora cu mass-media parteneră, de a primi invitații oficiale la evenimente și de a-și îmbunătăți experiența în domeniul fotografiei.

Competiția HUAWEI NEXT IMAGE Awards 2022 are o serie nouă de jurați parteneri. Este vorba despre cinci jurați profesioniști, Nicole Xue (director editorial ELLE China,) Federico Ciamei (fotograf și artist italian), Mihaela Noroc (fotograf român), Chen Xiaobo (vicepreședintele Universității de Comunicare Nanjing din China și vicepreședintele Asociației fotografilor din China), și Li Changzhu (vicepreședinte Consumer Strategy Marketing, HUAWEI Consumer Business Group). Împreună, ei alcătuiesc o echipă de experți în fotografie din domenii diferite, care va analiza și selecta câștigătorii.

Cele nouă categorii ale concursului HUAWEI NEXT IMAGE Awards 2022 sunt:

 • ART & FASHION– Arta și moda sunt forma supremă de auto-exprimare. Participanții sunt invitați să surprindă momentele care îi inspiră.
 • OUTDOOR– Inspirația poate veni de oriunde, oamenii trebuie doar să o întâmpine cu brațele deschise. Participanții pot transmite în fotografii ce înseamnă pentru ei să petreacă timp în aer liber.
 • PORTRAIT – Un portret face cât o mie de cuvinte. Participanții sunt încurajați să surprindă esența subiectului fotografiat.
 • SPORT – Sportul îmbină acțiunea cu emoția. Participanții pot să imortalizeze un moment sportiv important pentru ei.
 • HELLO LIFE – Viața de zi cu zi vine cu momente neașteptate de inspirație. Participanții sunt invitați să arate un crâmpei din viața din jurul lor.
 • STORY BOARD – O serie de trei până la nouă fotografii care să spună o poveste sau să surprindă un moment din perspective diferite. Participanții pot surprinde călătoria subiectului fotografiat de ei.
 • ACTION – În miezul acțiunii, inima oricui bate mai repede. Într-un video de 30 de secunde sau mai puțin, participanții pot să prezinte un moment de acțiune impresionant.
 • STORYTELLING
  • Short Film– Un film care să aibă cel mult cinci minute;
  • Long Film – Un film cu o durată de până la 30 de minute.

Fotografiile pot fi trimise pe site-ul oficial: https://consumer.huawei.com/en/community/next-image/ sau prin intermediul HUAWEI Community. Nu există restricții cu privire la momentul fotografierii/filmării sau modelul de telefon Huawei utilizat.

Trei oameni vor câștiga marele premiu. Totodată, competiția va avea 24 de câștigători de categorii și 27 de finaliști, premiile fiind următoarele:

 • Câștigătorii Marelui Premiu NEXT IMAGE Creation Fund în valoare de 10.000 de dolari și o diplomă în format electronic;
 • Câștigătorii categoriilor – NEXT IMAGE Creation Fund în valoare de 1.500 de dolari și o diplomă în format electronic;
 • Finaliștii – un telefon HUAWEI P50 Pro (8+256 GB) și o diplomă în format electronic.

 Termenul limită pentru înscrieri este 15 noiembrie 2022.

Tags: