LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

Huawei a lansat Mate Xs 2, MateBook D16 și alte noi produse

Share

Huawei a lansat o serie de noi produse, printre care smartphoneul pliabil Mate Xs 2, laptop-ul MateBook D16, tableta MatePad Paper cu ecran E-ink, nova Y70 și nova Y90.

De asemenea, a lansat și căștile HUAWEI FreeBuds Pro 2, cel mai nou produs din gama de dispozitive audio.

Mate Xs 2 este noul smartphone vârf de gamă de la Huawei, cu design pliabil spre exterior și corp ultra-ușor, ultra-subțire, este un punct de referință în istoria Huawei. Când este deschis, ecranul lui Mate Xs 2 devine plat și neted precum oglinda. Smartphone-ul este echipat cu o cameră True-Chroma de 50 MP cu HUAWEI XD Optics, baterie de 4600 mAh cu SuperCharge de 66 W pentru încărcare ultra-rapidă.

Noi smartphone-uri din gama medie lansate sunt nova Y70 și nova Y90. Primul dispozitiv, are o baterie puternică de 6000 mAh care necesită încărcare doar de două ori pe săptămână, în timp ce nova Y90 se încarcă până la 50% în doar 30 de minute, datorită tehnologiei HUAWEI SuperCharge de 40 W. nova Y90 are un ecran HUAWEI Edgeless FullView de 6,7 inch și o ramă ultra-îngustă, iar nova Y70 de un ecran HUAWEI FullView de 6,75 inch. Funcțiile de fotografiere remarcabile, designul elegant și spațiul generos de stocare transformă dispozitivele în smartphone-uri excelente pentru toate scenariile, la prețuri competitive.

HUAWEI MateBook D16 oferă suficient spațiu pentru lucru și facilitează gestionarea mai multor sarcini simultan. Gama MateBook are procesor Intel Core H-Series din 12-a generație cu TDP de până la 40 W, RAM cu două canale și unitate SSD de mare viteză. HUAWEI MateBook D16 cu corp metalic ușor și greutate similară cu cea a laptopurilor tradiționale de 15,6 inch.

MatePad Paper este tabletă E-ink, concepută pentru a fi portabilă, cu o greutate de cca 360 g, ecran FullView de 10,3 inchi,

În segmentul audio, Huawei a lansat FreeBuds Pro 2. Noile căști se remarcă prin calitatea rafinată a sunetului, datorată sistemului audio dublu. FreeBuds Pro 2 oferă cea mai bună calitate a sunetului din industrie. Primul sistem Triple MIC ANC TWS de pe piață este capabil să ofere cu 15% mai multe funcții de reducere a zgomotului în comparație cu modelul anterior. În anumite scenarii, poate fi atinsă o performanță maximă de reducere a zgomotului de 47 dB. Căștile sunt echipate și cu trei algoritmi dinamici de optimizare a ascultării sunetului, capabili să detecteze în timp real modificările de volum, diferențele din structura canalului auditiv și modificările din modul de purtare. Integrându-se în strategia Huawei Seamless AI Life, noile căști oferă o conectivitate ușoară cu orice sistem de operare pentru smartphone și o utilizare excelentă în toate scenariile de zi cu zi.

Tags: