LOADING

Type to search

STIRI TECH

HP a lansat noile modele ZBook și alte produse ale gamei

Share

HP a lansat noile modele din seria ZBook – Studio G9 și Fury G9, două noi monitoare din aceeași gamă, un nou dock station Thunderbolt G4 și instrumente care îi ajută pe profesioniștii care lucrează cu date să-și crească productivitatea.

ZBook Fury G9 și ZBook Studio G9 oferă performanță pentru cei care se confruntă cu fluxuri de lucru combinate și dificile. Alimentat de un procesor Intel 55-watt, placă grafică de până la NVIDIA RTX A5500 de nivel profesional sau AMD Radeon Pro, ZBook Fury este atât de puternic încât îi va face pe utilizatori să uite că este un laptop.

ZBook Studio G9 este proiectat pentru a oferi rapiditate, cu procesor până la Intel Core i9 vPro, NVIDIA RTX A5500 sau GeForce RTX 3080 Ti. Modelele echipate cu NVIDIA RTX și GeForce RTX sunt validate de programul NVIDIA Studio. Oferă optimizări de performanță pentru cele mai populare aplicații de creație, dar și acces la software-ul exclusiv NVIDIA Studio: Omniverse, Broadcast și Canvas.

Noile monitoare – HP Z24m și HP Z24q 23,8″ quad HD – oferă o rată de refresh de 90 Hz și VESA DisplayHDR 400 pentru imagini mai dinamice și o acuratețe a culorilor pe ambele ecrane. HP Z24m are configurație de conferință integrată, care include o cameră web ajustabilă de 5MP, două microfoane cu funcție de anulare a zgomotului, precum și două difuzoare.

Dotat cu HP Presence, oferă funcția de blocare automată și senzorul de proximitate Awake. Atât HP Z24m, cât și HP Z24q au ecrane borderless pe toate cele patru laturi, putând fi combinate pentru a permite vizualizarea imaginilor extinse fără întreruperi.

HP Thunderbolt G4 Dock ajută la conectarea perfectă a întregului ecosistem, sporind securitatea, productivitatea și conectivitatea. 66% dintre angajați spun că preferă să folosească un dock station acasă. Oferă o putere de până la 280W, capacitatea de a încărca complet orice laptop sau stație grafică mobilă cu ajutorul tehnologiei ultrarapide Thunderbolt 4 și o viteză ethernet dublă față de generațiile anterioare.

HP Data Science Stack Manager este prima interfață grafică de utilizator dezvoltată pentru personalizarea software-ului de analiză a datelor, disponibilă atât pe Ubuntu, cât și pe Microsoft WSL2.

Teradici și HP au lansat prima versiune beta a HP Anyware, software-ul IT pentru întreprinderi care asigură acces securizat la spațiile de lucru digitale. HP Anyware integrează funcțiile Teradici CAS și ZCentral Remote Boost într-o singură soluție care oferă companiilor flexibilitatea de a exploata puterea infrastructurii cloud, a centrului de date, a sistemului de operare sau a stațiilor grafice pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare pe dispozitivele utilizatorilor finali (PC, Mac, laptop, tabletă).