LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT STIRI

Flanco participă la noua ediție a programului național “Rabla pentru Electrocasnice”

Share

Flanco participă la noua sesiune, în curs de desfășurare, a programului guvernamental “Rabla pentru Electrocasnice”.

Pe parcursul perioadei de înscriere, care se finalizează astăzi, consilierii din rețeaua de magazine Flanco au oferit consultanță clienților privind crearea contului pe website-ul AFM, informații despre intrarea în posesia voucherelor și despre stabilirea detaliilor privind predarea produsului vechi. De asemenea, retailerul a publicat informații utile pe flanco.ro, sub forma unui ghid online al programului.

Astfel, pe lângă programul de buy-back propriu, care se desfășoară pe tot parcursul anului, iar clienții beneficiază de un voucher valoric de 200 de lei, la predarea, respectiv achiziționarea unui aparat frigorific, a unei mașini de spălat rufe/vase sau a unui aparat de aer condiționat, retailerul a lansat și programe de buy-back pentru categorii de produse mai puțin tradiționale, precum trotinete electrice sau espressoare automate de cafea De’Longhi, care urmează același principiu de funcționare.

Retailerul s-a pregătit cu stocuri pentru toate categoriile de produse, dar și cu reduceri speciale, pentru a sprijini achiziționarea unor produse cât mai performante tehnologic și energetic, astfel că își așteaptă clienții imediat după confirmarea voucherelor de către AFM. Aceștia vor putea utiliza voucherele atât în rețeaua de magazine, cât și pe flanco.ro, prin adăugarea codului aferent și a datelor de contact în câmpul dedicat, din pagina coșului de cumpărături.

Prin intermediul programului, Ministerul Mediului oferă cumpărătorilor de echipamente electrice și electronice performante din punct de vedere energetic vouchere cuprinse între 200 și 500 de lei, în schimbul produselor uzate. Procesul se va desfășura în mod etapizat: etapa I – selecția voucherelor pentru categoria mașini de spălat rufe, vase și aparate frigorifice (24-30 iunie), etapa II – selecția voucherelor pentru categoria laptopuri și tablete (1-7 iulie) și etapa III – selecția voucherelor pentru categoria aparate de aer condiționat, aspiratoare, uscătoare de rufe (8-14 iulie). Potrivit noului regulament AFM, voucherele sunt valabile timp de 7 zile de la emitere, iar produsele noi se pot achiziționa numai la predarea efectivă a unui produs vechi, din aceeași categorie și de o eficiență energetică inferioară.

Tags:

You Might also Like