LOADING

Type to search

FEATURED STIRI

Flanco oferă cumpărături în rate cu cardul de salariu în premieră în magazinele electro-IT

Share

Flanco, în parteneriat cu Oney, aduce o nouă premieră în magazinele sale: posibilitatea de a cumpăra în rate, direct cu cardul de salariu, fără credite la bancă sau carduri de credit/cumpărături. Flanco este singurul retailer electro-IT din țară care oferă clienților săi această soluție de plată nu doar online, ci și în întreaga sa rețea fizică.

Promisiunea noastră față de clienți este că îi ajutăm să își permită ce este mai bun, iar prin această soluție de plată contribuim la îndeplinirea obiectivului, aducându-le alte două beneficii importante: rapiditate și simplitate”, spune Ovidiu Nicușan, Director de Marketing Flanco. “Unii clienți nu își doresc să dețină un card de credit, îl consideră o grijă în plus, așa că pentru ei, posibilitatea de a cumpăra în rate, direct cu cardul de debit, este un avantaj important. Să zicem că vor să cumpere o mașină de spălat rufe, dar bugetul le permite doar un model cu o cuvă de 5 kg. Prin acest serviciu, pot cumpăra un model dintr-o gamă superioară, cu o cuvă de 8 kg, poate chiar și cu uscător incorporat, plătind prețul produsului în rate, timp de 3-4 luni, cu o dobândă nesemnificativă.

Această soluție de plată se adresează exclusiv persoanelor fizice și permite achitarea produselor în 3 sau 4 rate lunare, la alegerea clientului, pentru valori ale comenzilor între 400-12.000 lei. Clienții au nevoie doar de un card de debit Visa sau MasterCard, pe care îl pot folosi pentru cumpărături fie în magazine, fie online. Singurii pași necesari sunt: optarea pentru plata în 3 sau 4 rate și completarea unui scurt formular – care nu presupune prezentarea unei adeverințe de venit, ca în cazul creditelor clasice. Apoi, în maxim 3 minute, primesc răspunsul solicitat.

Un alt avantaj important îl reprezintă dobânda foarte mică, de 0,5% din valoarea creditului, un cost, practic, nesemnificativ. Spre exemplu, pentru cumpărarea în rate a unui produs în valoare de 1.000 de lei, clientul va achita o dobândă de doar 5 lei. Prima rată și dobânda se achită pe loc, iar următoarele două sau trei rate, în funcție de opțiunea clientului, la intervale de 30 de zile.

Prin gama sa variată de servicii, Flanco își propune să ofere clienților săi soluții omnichannel, care să integreze perfect experiența de cumpărare online-offline. Astfel, toate serviciile oferite sunt disponibile în rețeaua fizică și online, deopotrivă. Totodată, servicii precum “Rezervă online și ridică din magazin” sau “Comandă pe flanco.ro și verifică coletul la livrare” conectează cele două experiențe de cumpărare și întăresc promisiunea retailerului de a fi un partener de încredere pentru clienții săi.

Tags: