LOADING

Type to search

STIRI TECH

Epson și Usain Bolt reînnoiesc parteneriatul pentru a promova imprimarea fără cartușe în Europa

Share

Epson și Usain Bolt reînnoiesc parteneriatul pentru a promova imprimarea fără cartușe în Europa. O campanie integrală de 12 luni se extinde la mai multe produse de pe mai multe piețe.

Epson și Usain Bolt își vor continua misiunea de a aduce imprimarea fără cartușe în casele utilizatorilor și în companiile mici din Europa, liderul global în tehnologie reînnoind parteneriatul cu cel mai mare sprinter din toate timpurile pentru încă 12 luni.

În urma campaniei de succes de anul trecut, Usain, cel mai rapid om din lume, va fi din nou imaginea Epson EcoTank într-o nouă campanie integrală de promovare a imprimantelor fără cartușe care economisesc bani. Noua campanie se va extinde, de asemenea, la mai multe produse Epson, inclusiv proiectoare home cinema, imprimante profesionale de format mare, scannere business și imprimante de etichete.

Peste 75 milioane de oameni din Europa l-au văzut deja pe Usain alături de Epson EcoTank în cadrul activității de anul trecut. Campania, care a inclus reclame TV, outdoor, online, POS, social media și PR, a ajutat Epson să își mențină poziția de lider mondial în domeniul imprimantelor cu rezervoare de cerneală. De fapt, peste 70 de milioane de imprimante EcoTank au fost vândute în întreaga lume de la lansarea lor în 2010, iar 8 din 10 imprimante cu rezervoare de cerneală din Europa sunt produse de Epson

Noua campanie, care va fi lansată la sfârșitul acestei luni în Europa și Africa, îl va avea ca protagonist pe Usain, de opt ori medaliat cu aur la Jocurile Olimpice, care va apărea într-un conținut mai vesel pe rețelele sociale și în magazinele de retail, în reclame online și outdoor. De asemenea, va face parte dintr-o nouă campanie TV de la începutul anului 2023, în anumite țări.

Usain va demonstra, în stilul său unic, sloganul „Just fill and chill”, care înseamnă că, prin intermediul imprimantelor EcoTank, puteți literalmente să imprimați până la trei ani fără cartușe și fără bătăi de cap și economisiți până la 90% din costurile de imprimare. Imprimantele nu mai au nevoie de cartușe, ci de recipiente de cerneală de mare capacitate. Un set de recipiente de cerneală este echivalentul a până la 66 de cartușe de cerneală, permițând locuințelor și birourilor mici să beneficieze de imprimare la un cost extrem de redus pe pagină.

Tags:

You Might also Like