LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT FEATURED STIRI

Ediția a șasea a elefantFest va avea loc în perioada 24-30 octombrie și reunește la start 50 dintre cele mai importante edituri din țară

Share

În perioada 24-30 octombrie 2022, elefant.ro va organiza cea de-a șasea ediție a elefantFest, cel mai mare târg de carte din România. La eveniment participă cele mai importante 50 de edituri din țară, iar elefant.ro pune la dispoziția cititorilor și un catalog de peste 600.000 de titluri in limba engleză.

Adrian Dinu, Director Carte elefant.ro și organizatorul elefantFest: “Până acum, de la startul elefantFest, în urmă cu 3 ani, am reușit să venim în fața iubitorilor de lectură cu cele mai interesante noutăți editoriale, mai mult de 400 de întâlniri în spațiul virtual cu autorii lor preferați și astfel, să răsplătim cititorii fideli cu o porție generoasă de cultură în săptămâna elefantFest. Împreună cu editurile participante am pregătit și de această dată lansări de calibru și o diversitate enormă de titluri, dificil de întâlnit la un târg covențional. Sperăm să dăm astfel un impuls nou lecturii, capitol la care nu suntem printre fruntași. Din păcate, în România se consumă, conform calculelor elefant.ro, în medie 1,5 cărți pe an”.

Vizitatorii elefantFest vor avea posibilitatea de a asista la lansări în funcție de programul personal. Înregistrările video ale acestora vor rămâne online, pe pagina târgului, putând fi vizionate oricând pe parcursul evenimentului, din confortul de acasă. Cititorii vor putea întâlni la elefantFest în perioada 24-30 octombrie autori de renume precum Gabriel Liiceanu, Barbara Oakley, Jennifer Armentrout, Ioana Chicet Macoveiciuc, Alec Blenche.

elefantFest a fost organizat în premieră în mai 2020, la scurt timp de la debutul pandemiei, devenind în cele 5 ediții de până acum un eveniment mult apreciat de cititori. Organizat exclusiv online, elefantFest se bucură de un număr de 10 ori mai mare de vizitatori decât un târg de carte convențional, unde, în medie, la o ediție, participă 100-120.000 de persoane.

Pentru cititori, târgul va avea o hartă a standurilor, un calendar oficial al lansărilor de carte, iar pasionații de lectură vor avea inclusiv posibilitatea de a achiziționa cărți cu autograf de la autorii preferați, într-o secțiune dedicată. elefantFest va găzdui și un stand internațional de carte în limba engleză.

Tags:

You Might also Like