LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT FEATURED STIRI

Digi – Noua grilă de programe TV

Share

Digi a modificat grila de programe TV, după ce a fost publicată în Monitorul Oficial Legea Nr. 190/2022, prin care Parlamentul României a modificat Legea Audiovizualului Nr. 504/2002, și a aprobării de către Consiliul Național al Audiovizualului, a avizelor de retransmisie.

Ca urmare a acestei modificări, grila de programe retransmisă în format digital, în ordinea din tabelul de pe verso, va avea o structură și o ordine a canalelor TV diferite față de grila anterioară aprobată de CNA.

Pentru clienții care dețin set-up-box-uri DIGI sau televizoare cu profil DIGI (în principal modele produse începând cu anul 2014), reorganizarea canalelor TV în grilă se va realiza prin scanare automată, iar pentru cei care au televizoare fără profil DIGI sau mai vechi de anul 2014, va fi necesară o scanare manuală.

Grila de programe prezentată în tabel are un caracter orientativ, poate suferi modificări și va fi disponibilă, în funcție de opțiunile contractate, după realizarea modificărilor tehnice necesare.

„În continuare, stabilirea ordinii canalelor poate fi realizată oricând de dumneavoastră, din meniul televizorului pe care îl dețineți, prin crearea propriei liste de posturi TV favorite sau prin aranjarea în ordine alfabetică”, conform anunțului Digi.

Tags: