LOADING

Type to search

STIRI

Sărbătorile vin cu cadouri pentru clienții prepaid ai Telekom Mobile

Share

Utilizatorii de cartele preplătite de la Telekom Mobile vor primi iarna aceasta cadouri la reîncărcare:

  • 6 telefoane iPhone 14 oferite prin tragere la sorți, câte unul pentru fiecare săptămână de campanie, dacă reîncarcă orice cartelă Telekom cu minimum 5 euro credit.
  • un cadou garantat constând într-un voucher în valoare de 50 de euro (TVA inclus), dacă efectuează reîncărcări de cel puțin 15 euro în total, până la finalul campaniei.

Astfel, în cadrul campaniei ”Prepaid Christmas 2022”, până pe 15 ianuarie 2023, tot ce au de făcut utilizatorii de cartele preplătite de la Telekom Mobile este să reîncarce creditul cu minim 15 euro cumulat (poti fi trei reîncărcări a câte 5 euro) pentru a primi voucherul de 50 de euro, care va fi valabil timp de trei luni de la data activării lui și va putea fi folosit pentru achiziția unui telefon la liber sau a unui telefon cu migrare la abonament din oferta Telekom Mobile. Voucherul se poate utiliza împreună cu alte reduceri promoționale, dar nu poate fi cumulat cu un alt voucher.

Totodată, orice utilizator de cartelă preplătită, care încarcă cu minimum 5 euro credit are șansa să câștige prin tragere la sorți un telefon iPhone 14.  Dacă efectuează mai multe încărcări de minimum 5 euro, fiecare dintre acestea, în săptămâni diferite din perioada campaniei, va avea mai multe șanse de câștig.

“Această campanie este o continuare a inițiativei de încurajare a românilor de a se reconecta cu cei dragi, întrebându-i «Ce mai faci?». De sărbători, pe lângă îndemnul de a petrece timp alături de cei dragi, venim și cu cadouri pentru utilizatorii cartela Telekom” a declarat Andreea Cramer, director executiv comercial, Telekom Mobile.

Mai multe detalii despre cele două campanii adresate clienților prepaid Telekom Mobile, precum și regulamentele lor pot fi găsite la adresa https://mobile.telekom.ro/oferte-cartela-telekom/.

Telekom Mobile este singurul operator din România care oferă beneficii naționale nelimitate (net, minute și SMS) în oferte adresate clienților utilizatori ai serviciilor preplătite: Opțiunea Mobil Nelimitat cu 6 euro credit, valabilă 30 de zile, Opțiunea Mobil Nelimitat 8 la 8 euro credit, valabilă 35 de zile, Opțiunea Mobil Nelimitat Mini la 2 euro credit, valabilă 7 zile.

Totodată, Telekom continuă să-și țină promisiunea de a realiza oferte bazate pe ceea ce-și doresc clienții – Mobil așa cum vrei, simplu și corect – lansând oferta de sărbători cu o varietate de smartphone-uri incluse în prețul abonamentelor sau în rate avantajoase pornind de la 1 euro pe lună.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *