LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT STIRI

Companii multinaționale, invitate de FITY să lupte împotriva obezității

Share

FITY, prima platforma de  Fitness. Nutritie. Tehnologie, continuă Campania România în Pragul Obezitătii, după lansarea 9 WEEKS CHALLENGE pentru 100 de români cu actiunea Barometru CSR în Sănătatea Angajatilor – în parteneriat cu multinaționalele din România.

Astfel, în perioada 15 Iulie – 10 Septembrie 2022, echipa FITY, formată din medicul nutriționist Alexandru Popa, trainerul Armando Lungu și expertul în tehnologie Călin Perpelea, vor susține, la sediul companiilor multinationale, traininguri de nutriție, sport și tehnologie, pentru a încuraja angajații să aleagă conștient un stil de viață sănătos, prin platforma FITY, primul start-up de fitness și nutriție care recompensează utilizatorii cu cryptomonede 

De ce România în pragul Obezitătii?

Campania se derulează în contextul în care un român din patru suferă de obezitate iar jumatate dintre ei au probleme cu greutatea, astfel țara noastră se confrunta cu o rata mare de oameni supraponderali, speranţa de viaţă la naştere în România fiind printre cele mai scăzute din UE. Totodată, trei din patru români spun că se simt stresați și suprasolicitați la locul de muncă, iar 80% se plâng de probleme cu somnul, migrene și oboseală. Mai mult, 6 din 10 angajați consideră că stresul şi suprasolicitarea sunt consecințe ale orelor de lucru din afara programului, inclusiv în weekend, ale lipsei de energie, ale proiectelor mari la care lucrează şi ale interacțiunii cu persoane dificile.

“În urmă cu aproximativ 10 ani, angajat fiind, m-am confruntat eu însumi cu probleme de sănătate din cauza unui stil de viață haotic. A urmat o perioadă grea în care am încercat să-mi schimb stilul de viață, perioadă în care am obținut câteva victorii de etapă, dar mai ales multe înfrângeri. Mă implic activ și determinat în Campania România în Pragul Obezitătii, Barometru CSR în Sănătatea Angajaților și invit companiile multinaționale să se alăture demersului inițiat de FITY, primul start-up de fitness și nutriție care recompensează utilizatorii cu cryptomonede”, declară Călin Perpelia, fondator FITY.

Tags: