LOADING

Type to search

COMPUTING SMARTPHONES STIRI

Binance domină piața aplicațiilor cripto, cu peste 6.300.000 descărcări ale aplicației mobile doar în 2024

Share

În primele trei luni ale anului 2024, utilizatorii globali iOS și Android au descărcat aplicația Binance de peste 6,3 milioane de ori, potrivit datelor publicate de compania de analiză digitală Sensor Tower.

Valoarea depășește numărul de descărcări al următorului competitor cu peste 21%. Diferența dintre lider și ceilalți furnizori importanți de servicii cripto care s-au clasat pe locurile trei și mai jos crește substanțial, numerele înregistrate de Binance fiind de câteva ori mai mari decât restul competitorilor.

La nivel european, numărul utilizatorilor care au efectuat tranzacții a crescut cu 17% în ultimele șase luni. În acelasi timp, numărul celor care nu au efectuat tranzacții a crescut cu 10%.

La începutul lunii martie, intrările în creștere în platforma Binance, care au ridicat valoarea fondurilor utilizatorilor deținute pe platformă peste pragul de 100 de miliarde de dolari, au devenit o dovadă a securității și transparenței gestionării activelor utilizatorilor noștri.

Alimentată de revenirea generală a piețelor cripto în urma aprobării fondurilor tranzacționate la bursă (ETF) spot bitcoin în Statele Unite și anticipând înjumătățirea viitoare a Bitcoin, performanța puternică a aplicației Binance are doi factori catalizatori: caracterul cuprinzător și ușurința de utilizare a aplicației în sine, alături de încrederea pe care consumatorii din întreaga lume o au în platforma Binance.

Pe lângă faptul că oferă o experiență superioară utilizatorilor și o gamă largă de servicii, aplicația Binance este poarta de intrare către ecosistemul blockchain de top din lume, de încredere pentru peste 186 de milioane de persoane la nivel global. Oferind o lichiditate de neegalat, aceasta permite utilizatorilor să tranzacționeze peste aproximativ 1.800 de perechi de tranzacționare și peste 400 de active digitale.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *