LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT

Bang & Olufsen a lansat boxa BEOSOUND A5

Share

Bang & Olufsen a lansat boxa portabilă Beosound A5. Proiectată în colaborare cu studioul de design danezo-italian GamFratesi, Beosound A5 stabilește o legătură poetică între culturile de design nordice și cele sudice, datorită sunetului captivant, măiestriei meticuloase și longevității pentru care este renumită compania Bang & Olufsen.

Disponibilă în două variante de culoare, Beosound A5 din aluminiu natural, cu o față țesută din fibre de celuloză, încorporează un mâner din stejar în culoare deschisă, ducând cu gândul la verile scandinave relaxate, petrecute la plajă. Versiunea din aluminiu negru, cu un capac și un mâner din lemn de stejar în nuanțe închise, evocă estetica pădurilor, în peisajul hibernal. Ambele finisaje se pot integra în interiorul unei case sau la exterior, în natură.

UN MODEL EMBLEMATIC BANG & OLFSEN, REINVENTAT

Beosound A5 se află la intersecția dintre produsele audio portabile și cele destinate locuinței. Mânerul din stejar masiv permite ca boxa să fie transportată cu ușurință din cameră în cameră,  putând fi amplasată pe podea, pe un raft sau pe o masă. Datorită standardului de rezistență la apă și la praf IP65, Beosound A5 poate fi scoasă afară și în orice aventură, fără probleme. Cu peste 12 ore de redare și un încărcător de telefon wireless integrat în panoul superior, Beosound A5 este cea mai versatilă boxă Bang & Olufsen de până acum și însoțitorul audio portabil perfect. Poate fi controlată fie prin interfața elegantă, fie direct din aplicația Bang & Olufsen.

„Inspirația pentru Beosound A5 a venit din multe locuri, printre care seria emblematică Beolit, precum și din materiale naturale sinonime cu culorile și texturile găsite în natura scandinavă”, spun designerii de la GamFratesi. „De la tradiționalele pălării din paie Panama purtate pe plajă, până la accentele din piele împletită manual ale scaunelor daneze din anii 1960, amestecurile de materiale naturale aplicate în moduri experimentale ne-au ghidat călătoria de design”.

Liniile curbate și materialele naturale ale Beosound A5 trimit la forma și la mânerul Beolit 607, lansat în 1961. Finisajul din lemn de tec al Beolit 800 și Beolit 1000, proiectate inițial de Jacob Jensen între sfârșitul anilor 60 și începutul anilor 70 a Influențat, de asemenea, procesul de proiectare GamFratesi pentru Beosound A5.

UN PRODUS AUDIO PUTERNIC, PRECIS ȘI PORTABIL

Fiind cea mai puternică boxă portabilă Bang & Olufsen de până acum, Beosound A5 oferă un sunet spectaculos, oriunde ar fi amplasată. Configurația difuzorului cu patru amplificatoare digitale oferă o putere totală de 280 de wați, care poate umple încăperi mari cu un sunet dinamic, redat la 360 de grade. Cuprinzând 1 woofer de 5,25 inch, unul de 2 x 2 inch pentru sunete medii și 1 tweeter ¾, Beosound A5 excelează în design și sunet în egală măsură.

Inspirată din punct de vedere estetic din seria Beolit de la Bang & Olufsen, tehnologia din spatele Beosound A5 se bazează pe boxele hi-fi vârf de gamă Beolab 90 și 50. Tehnologia Beamforming, o inovație integrată pentru prima dată în seria Beolab, a fost inclusă în Beosound A5 pentru a controla sunetul cu o precizie ridicată. Acest lucru creează o experiență captivantă, cu mult peste așteptările pe care le avem de la o boxă portabilă.

CONCEPUTĂ PENTRU LONGEVITATE

Compania Bang & Olufsen este renumită pentru produsele sale durabile, iar Beosound A5 nu face excepție. Pe lângă aspectul său atemporal, produsul a fost proiectat modular, astfel încât să poată fi întreținut și reparat cu ușurință pentru a-I prelungi durata de viață, dacă este necesar, în loc să fie înlocuit. Bang & Olufsen va continua să producă huse frontale ușor de schimbat în noi materiale și culori, astfel încât Beosound A5 să poată evolua odată cu stilul și identitatea clientului.

Aceste elemente de design asigură o durată lungă de viață alături de primul deținător și permite să fie folosită și de alte generații de proprietari, în viitor. Odată ce Beosound A5 ajunge la finalul ciclului de viață, după mulți ani de funcționare, ușurința dezasamblării și utilizarea materialelor de înaltă calitate pentru componentele sale susțin soluțiile circulare.

Datorită platformei Mozart de la Bang & Olufsen, longevitatea Beosound A5 nu se limitează doar la măiestrie și design modular. Mozart oferă funcții de ultimă oră în domeniul audio, de conectivitate și design software. Platforma conectează moștenirea trecutului, tehnologia prezentului și inovația viitorului pentru produsele Bang & Olufsen. Beosound A5 are capacitatea de a evolua odată cu noile tehnologii în anii următori.

Prețuri & disponibilitate

Beosound A5 Nordic Weave este disponibilă în magazine începând cu data de 27 aprilie 2023, la prețuri care pornesc de la 4899 RON.

Beosound A5 Dark Oak este disponibilă în magazine începând cu data de 3 mai 2023, la prețuri care pornesc de la 5399 RON.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *