LOADING

Type to search

COMPUTING ENTERTAINMENT FEATURED STIRI

AUSTRIACARD HOLDINGS asistă ZoidPay în lansarea noii aplicații ZoidPay Web 3 Super prin intermediul platformei sale principale de soluții de plată cu cardul

Share

ZoidPay în parteneriat cu AUSTRIACARD HOLDINGS, furnizor de servicii de plată cunoscut la nivel mondial, lansează The ZoidPay Super App. În cadrul acestui parteneriat, AUSTRIACARD HOLDINGS va oferi tehnologia de bază și suportul pentru conformitatea viitoarei aplicații Super Web 3.

Aplicația ZoidPay Super își propune să ofere utilizatorilor o experiență optimă în gestionarea atât a monedelor fiat, cât și monedelor cripto. Prin intermediul aplicației, utilizatorii vor putea să deschidă conturi în EUR sau USD, să obtina IBAN-uri, să comande carduri de debit virtuale sau fizice, să transfere fonduri instantaneu și să reîncarce conturi prin carduri sau transferuri bancare. Această aplicație va funcționa de asemenea ca un portofel cripto securizat, permițând utilizatorilor să schimbe instantaneu criptomonede pentru soldul fiat echivalent.

Ca parte a parteneriatului, AUSTRIACARD HOLDINGS isi extinde soluțiile în șase domenii de activitate:

• Soluții de Digital Onboarding pentru clienți noi
• Soluțiile de portofel digital(Digital Wallet) și emitere de carduri virtuale
• Integrarea furnizorilor de servicii de jetoane (TSP) (cu Google Pay și Apple Pay)
• Sponsorizare BIN și provizionare IBAN-uri
• Servicii de procesare și transferuri de bani
• Emiterea și distribuția cardurilor fizice în întreaga lume.

Cu privire la parteneriat, Kostas Fiakas, Group Chief Strategy Officer al INFORM, membră a AUSTRIACARD Holdings, a declarat: „Suntem încântați că am colaborat cu ZoidPay pentru a furniza infrastructura completă a instituțiilor monetare ca serviciu, inclusiv dezvoltarea unei soluții digitale, care încorporează toate elementele cheie necesare pentru a oferi un serviciu fără întreruperi într-un mediu atât de sensibil. Aplicația, nu oferă doar o integrare completă cu Google și Apple Pay într-o singură soluție de portofel digital, care vine cu un set complet de elemente, dar oferă și o experiență optimă în călătoria digitală de îmbarcare a clientului.”

„Acesta este un adevărat joint venture între lumea fizică și lumea digitală, care funcționează sub un singur acoperiș, completându-se reciproc, cu furnizarea de carduri din ambele lumi (virtuale și fizice) emise și livrate pe tot globul”, a spus Pablo Rodríguez Pérez, Business Development Director al AUSTRIACARD. „Marile organizații gândesc la fel și este o cale către succes garantat atunci când expertiza noastră alături de ZoidPay creează o soluție care face o reală diferență.”

AUSTRIACARD HOLDINGS este certificată, printre altele, de VISA, MasterCard, Diners Club, Union Pay și JCB. Portofoliul de plăți AUSTRIACARD HOLDINGS constă într-o soluție perfectă care include, de la elemente fizice de plată, încorporând toate cele mai recente standarde de securitate EMV, personalizarea cardurilor, oferind o gamă largă de tehnici de vârf în industrie, asigurând o muncă de înaltă calitate la cea mai bună valoare posibilă până la licențierea unei infrastructuri bancare complete, inclusiv gestionarea produselor de plată, conturi bancare, carduri digitale și virtuale și servicii de tokenizare. Cu o prezență și operațiuni puternice în întreaga lume, AUSTRIACARD HOLDINGS are peste 1000 de clienți în mai mult de 50 de piețe și în prezent emite peste 120 de milioane de carduri în fiecare an, adică 300.000 de carduri pe zi.

„Parteneriatul cu AUSTRIACARD HOLDINGS aduce o schimbare importantă viitoarei noastre Super App”, spune CEO-ul și co-fondatorul ZoidPay, Eduard Oneci. „Cu tehnologia și expertiza AUSTRIACARD în materie de conformitate, ne pregătim să lansăm o aplicație Web 3 care îmbină perfect capabilitățile fiat și cripto pentru o experiență de utilizator la fel de fluidă ca la neobăncile de top. Și, putem extinde aceste soluții la nivel global! Prin externalizarea acestor soluții cheie de conformitate și funcții tehnologice ale AUSTRIACARD HOLDINGS, ne-am putut concentra pe construirea unei aplicații fintech cu adevărat inovatoare”, conchide el.

Tags:

Leave a Comment