LOADING

Type to search

STIRI

Allview a lansat tableta Viva C1004 cu AVI ChatGPT

Share

Allview a lansat tableta Viva C1004 cu AVI ChatGPT. Tableta își propune să ofere utilizatorilor de toate vârstele un suport important în direcția creșterii nivelului de interacțiune și de învățare, datorită informațiilor contextuale de calitate superioară pe care le furnizează în timp real, atât în scris, cât și vocal. Legătura dintre noua tabletă Viva C1004 și Allview AVI ChatGPT se datorează dorinței companiei de a încuraja dezvoltarea suportului educațional și evidențierea avantajelor care apar în momentul comunicării și lucrului în echipă.

Allview AVI ChatGPT, partenerul de învățare dezvoltat de către compania Visual Fan, este o resursă valoroasă pentru educație și este cel care face diferența dintre tableta Viva C1004 și alte dispozitive. Bazat pe inteligența artificială de ultimă generație, asistentul vocal, disponibil în limbile română și engleză, este resursa de învățare care ajută utilizatorii să își lărgească orizonturile, să primească explicații și să găsească răspunsuri la întrebări legate de subiecte diverse, de la istorie, matematică, medicină, gastronomie, programare, la știință, tehnologii și multe altele.  

Viva C1004 este o unealtă valoroasă în educație, oferind o serie de funcționalități care pot ajuta la îmbunătățirea abilităților de scriere și la obținerea de informații suplimentare. AVI poate fi folosit pentru a genera idei pentru proiecte de cercetare și pentru a crea diferite tipuri de conținut, cum ar fi articole, eseuri, discursuri sau poezii. De asemenea, AVI poate fi folosit pentru a verifica și îmbunătăți calitatea textelor scrise de utilizatori, oferind sugestii de stil, vocabular și gramatică.

În plus, AVI poate fi folosit pentru a ajuta utilizatorii să învețe o limbă străină, oferind traduceri și sugestii de vocabular, precum și pentru a primi recomandări de cărți sau filme, în funcție de preferințele utilizatorului.

Exemple de întrebări la care Allview AVI ChatGPT poate să ofere răspuns sunt:

  • Care este rezultatul calculului:  6:2(1+2)=?
  • Scrie-mi codul html pentru un formular de contact.
  • Cum pot să îmi organizez timpul pentru studiu mai eficient folosind tableta?
  • Ce pot găți la cină pentru toată familia?
  • Oferă-mi idei de prezentare a geografiei într-un mod interactiv.
  • Ce experiment pot face pentru a arăta formarea munților?

Noua tabletă Viva C1004 dispune de un ecran generos de 10”, sistem de operare Android™ 11, procesor Quad-Core tactat la 2 GHz, o memorie RAM de 3 GB și spațiu de stocare de 16 GB, ce poate fi extins cu ușurință până la 144 GB cu ajutorul unui card microSD, oferind utilizatorului o performanță optimă în realizarea activităților. Designul slim, modern și elegant, accentuat de liniile fine, poziționate vertical pe carcasa de culoare mată, îi oferă tabletei un aspect rafinat. Datorită dimensiunii perfecte pentru transport, tableta poate fi utilizată acasă, la școală, la birou sau oriunde este nevoie de ajutorul ei. Dotată cu microfon dual Far Field, interacțiunea dintre utilizator și dispozitiv este rapidă, Allview AVI ChatGPT înregistrând cerințe chiar și de la o distanță de un metru față de tabletă.

Începând de astăzi, utilizatorii de smartphone-uri și tablete care au acces la Magazin Play, pot descărca aplicația Allview AVI ChatGPT și prin crearea unui cont, primesc 20 de credite necesare pentru testarea funcționalității.

Utilizarea tabletei Viva C1004 cu Allview AVI ChatGPT se realizează pe bază de credite. Clienții care achiziționează acest model și își creează un cont nou în AVI, primesc inițial 500 de credite cadou, în valoare de 50 lei, care acoperă până la 1.000.000 de cuvinte. Sunt contorizate cuvintele din întrebare, răspuns, dar și din ultimele două schimburi de replici, care determină contextul. Vizualizarea creditelor disponibile și majorarea numărului acestora se face din setările aplicației, iar costul pentru 100 de credite este de doar 10 lei (~ 187.000 cuvinte). Când se consumă creditele, AVI funcționează în continuare, însă va genera răspunsuri din surse precum Google, Wikipedia și Dex.

Disponibilitate Tableta Viva C1004 este disponibilă pentru comandă la prețul de 899 lei

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *