LOADING

Type to search

STIRI

AKTOR România este alături de copiii de la Spitalul Victor Gomoiu

Share

Pentru 150 de copii internați la Spitalul „Victor Gomoiu” din București, în plin sezon de gripă și viroze, Moșul Crăciun a venit cu o surpriză dulce, pentru a le aduce zâmbetul pe buze și a le oferi o pauză de fericire.

Prin efortul AKTOR România, cei mici au primit jucării, fructe, dulciuri și sucuri în cadrul unei acțiuni de caritate menită să sublinieze implicarea companiei de infrastructură în societatea românească.

”Bucuria de pe chipurile lor ne-a arătat că fiecare gest de dăruire merită orice efort și orice implicare, mai ales în aceste momente de dinaintea sărbătorilor de iarnă. Le urăm celor mici însănătoșire grabnică și părinților lor multă bucurie alături de copii lor și un an 2024 cât mai fericit”, a spus Antonis Kyriakos, directorul general al Aktor România.

Donația din partea companiei a respectat indicațiile medicilor cu privire la alimentele premise în acest context.

Compania Aktor Romania este implicată în proiecte de construcție de infrastructură rutieră și feroviară din România.

Compania Aktor Construction a fost achiziționată recent de Intrakat Group, un lider al industriei în sectoarele Greciei de construcții, infrastructură, concesiuni/parteneriate publice private (PPP), surse de energie regenerabilă (SRE), stocare de energie, dezvoltare imobiliară, proiecte de mediu și tehnologii digitale.

Intrakat Group este unul dintre grupurile lider din Grecia, cu o prezență semnificativă în sud-estul Europei. Grupul Intrakat implementează o strategie de creștere dinamică, investind constant în extinderea activităților din portofoliu. Compania este listată la Bursa din Atena din 2001.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *