LOADING

Type to search

STIRI TECH

ViewSonic a lansat monitorul ColorPro VP2786-4K

Share

ViewSonic Corp., furnizor de soluții grafice, a lansat monitorul certificat Fogra, ColorPro® VP2786-4K.

Cu o gamă de culori 100% Adobe RGB, acesta oferă o reproducere fidelă a nuanțelor pentru toate mediile digitale și de imprimare. Monitorul acceptă noul software ColorPro Sense®, care sugerează automat combinații de culori din biblioteca Pantone® potrivite cu viziunea creatorului. De asemenea, este echipat cu o rotiță de calibrare ColorPro Wheel™ pentru un control și o gestionare în profunzime a culorilor.

Fidelitate de top a culorilor cu certificare Fogra

Monitorul ColorPro VP2786-4K are o gamă de culori 100% Adobe RGB, care oferă rezultate fidele realității. Spațiul de culoare 98% DCI-P3 de calitate cinematografică oferă un spectru vast de culori cu care puteți jongla conform viziunii proprii. Cu o adâncime reală a culorilor de 10 biți, creatorii se pot aștepta la peste un miliard de culori care ajută la obținerea unor imagini uimitoare și bogate.

Pentru o acuratețe precisă a culorilor de pe ecran pe hârtie, monitorul ColorPro VP2786-4K a fost certificat de cea mai credibilă organizație globală – Fogra, care garantează o reproducere absolută a culorilor. Acest lucru asigură culori consistente pe toate materialele tipărite, de la cărți de vizită și papetărie la ambalaje și reclame.

Monitorul completează noul și exclusivistul ColorPro Sense® pentru o performanță coloristică fără restricții. Software-ul recomandă în mod automat mai multe palete alternative din biblioteca de culori Pantone® pentru a ajuta creatorii să vizualizeze și să își realizeze mai bine ideile. Utilizatorii pot, de asemenea, să partajeze paletele lor cu alți creatori.

Mai mult, senzorul de culoare bazat pe obiectiv, ColorPro Wheel™, permite creatorilor să calibreze ecranul și să controleze setările OSD pentru fluxuri de lucru eficiente prin simpla rotire a butonului, fiind în același timp compatibil cu suita Adobe Creative și cu software-ul de editare Capture One. Carcasa magnetică detașabilă a monitorului oferă umbrire instantanee pentru a elimina lumina ambientală nedorită și o mai bună focalizare.

Tags: