LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT STIRI

un-doi Centru de plăți adaugă Supercom în rețeaua furnizorilor de servicii

Share

un-doi Centru de plăți, soluția de plăți de facturi, încărcare prepay, asigurări, taxe și viniete dezvoltată de Mobile Distribution, intră în parteneriat cu furnizorul de servicii de salubritate Supercom, facilitând plata online a facturilor.

Clienții Supercom vor putea plăti facturile atât numerar, în magazinele partenere un-doi Centru de plăți, cât și online, cu cardul, în aplicația de mobil un-doi Centru de plăți, care e disponibilă atât pe dispozitivele cu sistem de operare Android, cât și iOS.

Rețeaua de magazine partenere un-doi Centru de plăți are peste 10.000 de locații, din care peste 1.000 sunt prezente în zonele în care operează Supercom, clienții companiei putând însă achita facturile în oricare dintre locațiile un-doi Centru de plăți din țară.

Supercom furnizează servicii de salubritate pentru peste două milioane de români din București și din județele Ilfov, Bistrița-Năsăud, Cluj, Dâmbovița, Ialomița, Caraș-Severin și Hunedoara.

Abonații au, astfel, posibilitatea de a achita facturile de salubritate 7 zile din 7 în magazinele de proximitate, precum și în aplicația online un-doi Centru de plăți.

 

Tags: