LOADING

Type to search

Featured Telecoms

Telekom Mobile sărbătorește 4 ani de MyAccount

Share

Aplicația MyAccount aniversează patru ani de la lansare și peste 1 milion de descărcări! 4 ani în care am îmbunătățit și simplificat experiența digitală a clienților. Iar această aniversare este momentul perfect pentru a anunța beneficii noi pentru utilizatorii noștri.

Telekom Mobile acordă tuturor utilizatorilor MyAccount reduceri la achiziția de vouchere de la diverși parteneri comerciali.

Cum? Simplu! Orice utilizator MyAccount, persoană fizică, trebuie doar să se autentifice în aplicație și să-și genereze voucherul de reducere la partenerul dorit.

În plus, vara aceasta, Telekom Mobile taie prețurile tuturor abonamentelor NELIMITAT nou achiziționate, pentru ca utilizatorii să poată vorbi fără grija costurilor.

Cea mai bună ofertă de la Telekom Mobile este pentru abonamentul NELIMITAT 5, acum disponibil exclusiv online, la prețul promoțional de 3 euro pe lună în primele 12 luni, la încheierea unui contract pentru 24 de luni. Ulterior, prețul abonamentului va fi de 5 euro pe lună, TVA inclus. Abonații persoane fizice, care optează pentru acest plan tarifar beneficiază de net, minute și SMS-uri naționale nelimitate, 50 de minute internaționale în SEE și Zona 1 și 4,66 GB în roaming SEE.

Oferta promoțională este valabilă până pe 31 iulie 2023, atât la portarea din altă rețea, cât și la activarea unui nou abonament sau la migrarea de la cartelă la abonament.

În cei patru ani de la lansarea MyAccount, am dezvoltat constant funcționalitățile aplicației, am urmărit și integrat feedback-ul utilizatorilor, astfel încât să le facilităm o experiență digitală cât mai bună. Ne bucurăm să oferim clienților vouchere aniversare și să îi asigurăm că vom continua să investim în soluțiile digitale. Pe lângă toate acestea, considerăm că vara este un bun prilej de a rămâne conectat cu prietenii și familia, pentru a împărtăși momentele frumoase din vacanță, fapt pentru care, cu prilejul aniversării, am introdus în oferta online un abonament la un super preț”, a declarat Andreea Cramer, Chief Commercial Officer, Telekom Mobile.

Ofertele aniversare, disponibile exclusiv online, includ, pe lângă abonamentul Nelimitat 5 la prețul promoțional de 3 euro/lună în primele 12 luni de contract, reduceri de 50% pentru persoanele fizice în primele 6 luni de contract, la toate celelalte abonamente cu beneficii naționale nelimitate incluse (Nelimitat 8, Nelimitat 10, Nelimitat 15 si Nelimitat 19), la semnarea unui contract pentru 24 de luni, de către utilizatorii persoane fizice.

Aplicația MyAccount le permite clienților să beneficieze de o experiență mobilă completă. Astfel, aceștia pot face mai multe operațiuni, precum administrarea facilă a abonamentelor și a cartelelor preplătite.

În ultimele luni, în aplicația MyAccount au fost integrate noi funcționalități, printre care două zone noi în secțiunea Asistență, pentru a veni în ajutorul clienților și pentru a le asigura o experiență cât mai bună. Una dintre ele este reprezentată de TIM, asistentul virtual Telekom Mobile. Acesta este disponibil 24/7 pentru a oferi informații și suport pentru diferite tipuri de solicitări. Pe lângă acesta, clienții au la dispoziție, direct în aplicație, tutoriale video care îi ajută să folosească cu mai multă usurință MyAccount.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *