LOADING

Type to search

FEATURED STIRI

Telekom Mobile anunţă câștigătorii celei de-a douăsprezecea ediţii a programului „Bursele Telekom”

Share

Telekom Mobile oferă burse de studiu celor 10 câștigători ai celei de-a douăsprezecea ediții a programului de responsabilitate socială „Bursele Telekom”. Cei zece studenți cu rezultate academice excepționale la discipline cu profil real, care s-au remarcat prin proiecte extracurriculare şi activităţi de voluntariat, vor primi câte o bursă lunară în valoare de 3.000 de lei brut, aferente pentru perioada ianuarie 2023 – iunie 2023.

În competiție s-au înscris peste 160 de studenți admiși în instituții de învățământ superior de stat din România, în anul I, învățământ la zi, la una dintre specializările: automatică și calculatoare, cibernetică, informatică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicații și tehnologia informației. Dintre aceștia, juriul a ales 20 de finalişti pentru etapa de interviu, în urma căreia au fost desemnați cei zece câștigători:

  1. Apostol Ilie-Daniel
  2. Bogdan Ana-Maria
  3. Gall Ștefania
  4. Ghinea Andreea-Nicola
  5. Hudișteanu Mihaela
  6. Negoescu Divia Petra
  7. Nicula Maria-Cristina
  8. Popa Bianca-Daniela
  9. Gasan Carol Luca
  10. Voicilă Ionuț-Marius

„Suntem mândri de toți câştigătorii. Cei zece tineri sunt dornici să obţină rezultate deosebite în specializarea pentru care se pregătesc. De asemenea, ei doresc să contribuie prin performanțele lor la evoluția societăţii româneşti. Îi felicităm pe toţi studenţii care s-au înscris în program și le urăm mult succes în toate proiectele lor. Transmitem, de asemenea, mulțumiri tuturor universităţilor, asociaţiilor studenţeşti şi jurnaliştilor care au promovat programul nostru și anul acesta”, declară Ruxandra Vodă, Corporate Communications Director, Telekom Mobile.

Juriul „Bursele Telekom”, ediția 2022-2023, a fost format din profesioniști din domeniul comunicării și cadre didactice universitare de specialitate: Emil Cazacu – Profesor Doctor Inginer, Facultatea de Inginerie Electrică, Universitatea Politehnica din Bucureşti, Alexandra Marola – Partener asociat, AIMS International Romania, Sorin Psatta – Profesor asociat, Facultatea de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării, Universitatea din Bucureşti, Paula Covrig– Head of Learning Experience, Banca Comercială Română, Ruxandra Vodă – Corporate Communications Director, Telekom Mobile.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *