LOADING

Type to search

TECH

Synology a lansat modelul DiskStation DS723+

Share

Synology a lansat un no un NAS cu 2 bay-uri, DiskStation DS723+, fiind cea mai mică opțiune extensibilă din gama sa de soluții all-in-one pentru birouri și întreprinderi mici.

Având la bază sistemul de operare versatil Synology DiskStation Manager (DSM), DS723+ oferă soluții complete pentru a proteja și gestiona datele, pentru a colabora cu ușurință asupra documentelor, pentru a accesa fișiere de la distanță și pentru a monitoriza activele fizice, toate într-un format compact de desktop.

Ideal pentru echipele de profesioniști, pentru întreprinderile mici care doresc să intre în lumea stocării centralizate sau ca nod periferic în cadrul implementărilor distribuite, DS723+ poate oferi până la 7 bay-uri folosind o unitate de expansiune DX517 atunci când este nevoie de mai multă capacitate.

De asemenea, prin intermediul slotului PCIe încorporat, utilizatorii pot să îmbunătățească performanța optând pentru o conectivității de 10GbE și o stocarea rapidă în cache folosind unități SSD M.2 NVMe.

DS723+ oferă o gestionare și partajare intuitivă a fișierelor cu Synology Drive, care combină accesul la fișiere pe mai multe platforme cu confidențialitatea oferită de stocarea locală. Pentru echipele care lucrează de la distanță și pentru companiile care operează în mai multe locații, sincronizarea fișierelor de la un site la altul este, de asemenea, disponibilă pentru a face mirror între dispozitivele Synology.

Capacitățile de cloud hibrid oferite de Synology Hybrid Share permit utilizatorilor să îmbine beneficiile cloud-ului și ale stocării locale prin găzduirea datelor în cloud, păstrând în același timp pe dispozitivul local fișierele accesate frecvent în memoria cache.  

Sistemele Windows și Linux, VM-urile Hyper-V/VMware și conturile Microsoft 365/Google Workspace pot fi copiate pe DS723+ folosind Synology Active Backup Suite, protejând datele critice sau sensibile împotriva atacurilor ransomware și al altor amenințări cibernetice.

Pentru un nivel sporit de protecție, utilizatorii pot crea copii de rezervă și instantanee punctuale ale datelor stocate pe NAS, care pot fi apoi securizate în afara sediului, pe un alt server sau în cloud.

Cu suport pentru mai mult de 8.300 de camere IP și dispozitive ONVIF, puternicul Synology Surveillance Station VMS poate transforma DS723+ într-un sistem de management video complet care stochează local şi în mod privat imaginile şi filmările capturate.

Utilizatorii pot configura și gestiona rapid până la 40 de camere printr-o interfață modernă și personalizabilă. Mai mult, se pot suprapune planuri de etaj sau hărți Google Maps/OpenStreetMap atunci când se monitorizează medii mai mari sau clădiri multiple. Transferarea simplă și eficientă între serverele de înregistrare, gestionarea mai multor dispozitive și opțiunea de a înregistra simultan imagini în cloud-ul Synology C2 sporesc siguranţa şi disponibilitatea înregistrărilor importante.il începând de astăzi prin intermediul partenerilor și distribuitorilor Synology din întreaga lume.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *