LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT STIRI

Sony extinde gama de boxe wireless X-Series cu trei modele

Share

Sony a lansat trei modele noi din gama de boxe portabile, XG300, XE300 și XE200, care oferă atât sunet expansiv, de înaltă calitate, o presiune acustică puternică, precum și bass profund.

Sunetul puternic se datorează radiatoarelor duale pasive și difuzorului X-Balanced de la Sony implementat pe toate cele trei modele.  

Modelul XG300 are bass profund și claritate audio foarte bună la frecvențe înalte datorită tweeterelor integrate și a funcțiilor MEGA BASS. Funcția LIVE SOUND recreează atmosfera spectacolelor.

XG300 dispune de iluminare ambientală care sincronizează luminile de pe boxă cu ritmul muzicii.  

Pentru modelele XE300 și XE200 este recomandată utilizarea pe verticală, astfel încât utilizatorii să beneficize în totalitate de difuzorul liniar. Mai mult, aceștia pot poziționa boxele și orizontal pentru a putea experimenta redarea audio stereo prin intermediul aplicației Sony | Music Center 

Toate cele trei boxe au fost construite pe principiul portabilității, iar XG300 are și un mâner retractabil care face mai ușor transportul. 

În ciuda dimensiunilor și a greutății reduse, modelele XE300 și XE200 oferă un sunet puternic. Modelul XE200 vine și cu o curea practică, astfel încât să fie ușor de transportat și să fie gata să redea sunet de înaltă calitate la o atingere de buton.

Toate cele trei modele au de certificare IP67 pentru rezistența la praf și umiditate.

XE300 și XE200 au fost testate temeinic de Sony pentru rezistența la șocuri, astfel încât să nu fie afectate de eventualele lovituri, căzături sau zgârieturi care pot apărea zilnic. 

 XG300 are autonomie de 25 ore, XE300 – 24 ore, iar XE200 oferă 16 ore (cu bateria încărcată complet).    

Toate cele trei boxe dispun de încărcare rapidă, care oferă 70 de minute de redare la doar 10 minute de încărcare. 

Funcției Battery Care, implementată pe cele trei modele, evită supraîncărcarea bateriei. Pentru XE300 și XE200, această funcție poate fi activată prin intermediul aplicației Sony | Music Center. 

 XE300 și XE200 dispun și de tehnologia Sony Ambient Noise Sensing, care utilizează microfonul pentru a analiza sunetul ambiental, astfel încât să economisească bateria atunci când boxele sunt folosite în medii exterioare.  

Toate trei modelele oferă funcția Echo Cancelling, care permite celor doi participanți la o convorbire telefonică să vorbească simultan fără a-i întrerupe.  

Pentru XE200 si XE300 puteți opri sonorul instantaneu cu butonul MIC Mute, aflat chiar pe difuzor.  

Toate cele trei boxe vin cu funcția Party Connect, care poate conecta până la 100 de boxe wireless prin tehnologia BLUETOOTH®, în așa fel încât să poată reda muzica în același timp. Cu Stereo Pair se pot conecta două boxe wireless pentru un sunet stereo superb. Ambele funcții pot fi activate prin intermediul aplicației Sony | Music Center. 

Noile boxe vor fi disponibille din iulie. XG300 are un preț recomandat de aproximativ 1500 RON, XE300 circa 1000 RON, iar XE200, aproximativ 750 RON. 

Tags: