LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES

realme GT3, lansat la MWC 23

Share

realme, brandul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere din lume, a anunțat în cadrul Mobile World Congress 2023, lansarea globală a lui realme GT3 – flagship-ul de ultimă generație, cu cea mai rapidă putere de încărcare din lume: 240W.

Începând chiar de la primul model, seria GT a reprezentat cele mai avansate inovații tehnologice ale realme, de la designul uluitor de pe modelele GT Master până la adevăratul flagship premium realme GT2 Pro. Acum este rândul lui GT3 să demonstreze de ce este în stare.

“Compania realme a fost fondată cu spiritul “Dare to Leap” și cu misiunea de a echipa tânăra generație cu tehnologie și design de ultimă generație.” a declarat Chase Xu, vicepreședinte al realme și președinte al realme Global Marketing. “Intrând în cel de-al 5-lea an de existență, realme face un salt și mai mare înainte, devenind primul brand care a depășit limitele industriei. Acest lucru demonstrează angajamentul realme de a a-și îmbunătăți prezența pe piață prin tehnologii inovatoare și de a ne conecta mai bine cu publicul tânăr.”

240W: cel mai înalt standard de încărcare din lume

Cu o putere revoluționară de 240W, realme GT3 oferă nu doar cea mai rapidă putere de încărcare de până acum, ci va fi și cea mai rapidă putere de încărcare pentru anii următori, deoarece a atins puterea maximă de încărcare posibilă conform standardelor USB-C.

În ceea ce privește experiența utilizatorului, 240W este răspunsul final la anxietatea legată de baterie. Aceasta accelerează încărcarea smartphone-urilor la câteva minute și chiar secunde. Utilizând puterea de încărcare de 240W, este nevoie de doar 80 de secunde pentru a încărca realme GT3 la o capacitate de 20%. De asemenea, are nevoie de doar 9 minute și 30 de secunde pentru a încărca complet bateria de 4600 mAh a dispozitivului.

Fiind primul brand din industrie care a produs în masă o încărcare rapidă de 240W, realme a realizat o inovație completă în toate domeniile, de la siguranța încărcării la longevitatea bateriei și la compatibilitatea accesoriilor.

Trei tehnologii folosite în premieră în industrie pentru încărcarea rapidă

Începând cu arhitectura de încărcare, realme GT3 dispune de trei chipseturi dedicate pentru partea de alimentare, ceea ce duce la o eficiență de transfer îmbunătățită cu 98,5% în timpul încărcării. În plus, realme GT3 este livrat cu un cablu de încărcare personalizat de 12A. Cablul ultra-rapid de 12A oferă cel mai mare curent de încărcare din industrie. În plus, realme oferă o tehnologie de încărcare dublă, care include un chipset GaN end-to-end atât în telefon, cât și în încărcător. Ca urmare, în ciuda faptului că are la dispoziție cu 60% mai multă putere, adaptorul de 240 W este chiar mai mic decât cel de 150 W.

Siguranță în timpul încărcării

Una dintre cele mai dificile provocări pentru încărcarea de mare putere este controlul temperaturii. realme GT3 este echipat cu un sistem de răcire VC cu lichid de 6580mm2, care acoperă 61,5% din baterie și asigură o disipare eficientă a căldurii. Pentru o siguranță maximă a încărcării, realme GT3 include un design PS3 rezistent la foc, 13 senzori de temperatură și 60 de straturi de protecție de siguranță. TÜV Rheinland a certificat realme GT3 pentru un sistem sigur de încărcare rapidă, făcându-l primul produs cu încărcare rapidă de 200W sau mai mult care primește această certificare.

Conform testelor interne de laborator, realme GT3 are o durată de viață de 80% după peste 1600 de cicluri de încărcare la 240W, ceea ce reprezintă mai mult decât dublul standardului industrial de 80% sănătate a bateriei după 800 de cicluri de încărcare. GT3 utilizează încărcarea inteligentă, care detectează când și cum este utilizat telefonul și comută starea de încărcare pe modul de călătorie, modul de veghe sau modul mașină. Nu numai că telefonul poate fi alimentat în mod inteligent, dar ajută și la păstrarea sănătății bateriei și la evitarea supraîncărcării.

Pulse Interface Design – o nouă interacțiune cu telefonul

Pe lângă cei 240W incredibili, realme GT3 împinge designul smartphone-ului spre noi culmi. realme GT3 are o fereastră translucidă lângă modulul camerei foto. Utilizatorii vor găsi un chipset NFC și sistemul inovator Pulse Interface System cu un inel de iluminare RGB în formă de C.

Inspirându-se de la telefoanele de gaming, designul Pulse Interface al realme GT3 afișează diferite efecte de lumină în funcție de starea telefonului. De exemplu, când telefonul este încărcat la 20%, va afișa un efect de lumină  roșie; când este încărcat la 21%-100%, va afișa un efect de lumină violet, iar când este încărcat complet, lumina violet va fi mereu aprinsă. Atunci când aveți apeluri primite, lumina clipește rapid. În timp ce primiți notificări, sistemul de iluminare va afișa o culoare albă; pentru o numărătoare inversă de 10 secunde înainte de a face fotografii, telefonul va afișa un fascicul de culori albastru, alb și portocaliu.

Sistemul este personalizabil, adăugând telefonului un element distractiv și interactiv. Accesând Setări > Wallpaper și Design > Breathing Light, utilizatorii pot alege dintre 25 de nuanțe de culoare, 2 tipuri de ritm și 5 moduri de viteză de iluminare pentru un stil personalizat.

Tehnologie pentru tinerii din întreaga lume

realme este cunoscută pentru faptul că pune la dispoziția tinerilor consumatori tehnologii de ultimă oră. Cu modelul  X7, realme este primul brand care introduce 65W în gama medie de prețuri în 2020. Cu GT Neo3, realme a lansat cea mai rapidă viteză de încărcare din lume, de 150W, în 2022. Iar acum, cu noul GT3, realme stabilește noi standarde cu o putere maximă de încărcare de 240W, fiind lider în industrie.

Counterpoint plasează realme pe primul loc în ceea ce privește introducerea încărcării rapide în gama de prețuri medii și înalte (250-399 de dolari) și a obținut o rată de introducere a încărcării rapide de până la 85% în portofoliile de produse sub 250 de dolari.

realme intenționează să democratizeze și mai mult încărcarea rapidă, anunțând  în timpul lansării sale globale, că 90% din portofoliul său global de produse va include o încărcare rapidă de 33 W sau mai mare.

Disponibilitate

Realme GT3 va fi disponibil în variantele 8+128GB, 12+256GB, 16+256GB, 16+512GB și o variantă specială de 16+1TB; prețul de vânzare recomandat la nivel global începe de la 649 de dolari.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *