LOADING

Type to search

STIRI

realme anunță modelul C51, un smartphone accesibil cu 128GB stocare și încărcare la 33W

Share

realme anunță un nou telefon din seria Champion (C). Noul C51 își propune să redefinească încă o dată segmentul entry, oferind caracteristici de top în segment, fără nici un compromis. Respectând promisiunea brandului de a nu avea nici o lansare fără o tehnologie nouă, realme C51 aduce o cameră de 50MP într-un segment accesibil, o capacitate de stocare de 128GB și o încărcare rapidă la 33W.

Înțelegând cel mai bine ce nevoi au tinerii utilizatori în gama entry level, realme C51 reușește să ofere acestora o stocare generoasă. Folosind tehnologia Dynamic RAM Expansion Technology, C51 poate extinde memoria RAM cu până la 4GB în plus pentru un total de 8GB RAM, totul pentru a oferi o experiență fluidă. În plus, C51 suportă două cartele Nano SIM, precum și un card microSD pentru o stocare de până la 2TB.

În ceea ce privește camera foto, C51 are cea mai bună cameră principală de 50MP din segment, cu o deschidere f/1.8, alături de o lentilă 5P, ceea ce face posibilă fotografierea la o calitate ridicată într-un segment de preț accesibil.

Încărcarea rapidă a debutat și pe seria C, iar utilizatorii pot experimenta acum pe realme C51 cea mai rapidă încărcare din segment. În doar 28 de minute bateria telefonului ajunge 50%. În comparație cu predecesorul său C31 cu încărcare de 10W, C51 și-a mărit considerabil viteza de încărcare cu 100%. Cu o baterie masivă de 5000mAh, C51 oferă o performanță de încărcare superioară, care promite să îmbunătăţească experiența zilnică a utilizatorului.

Seria C de la realme își propune să fie liderul incontestabil al designului pentru gama entry-level. Acestea fiind spuse, utilizatorii pot experimenta design-ul noului C51, având un aspect modern și robust. C51 oferă o aderență și o senzație generală confortabilă în mână utilizatorului, măsoară doar 7,99 mm și este oferit în două nuanțe:Mint Green și Carbon Black. Îmbinarea dintre doua tipuri de texturi diferite creează detalii bogate și vibrante, ceea ce face ca designul general să fie mai dinamic.

realme C51 este oferit cu un ecran de 6.74 inch la 90Hz și Mini Capsule, un notch dinamic unde sunt afișate o serie de informații esențiale. Luminozitate maximă de 560nits și rata de refresh ridicată vor oferi o experiență de top într-un segment de preț accesibil. În plus, C51 este echipat cu un difuzor UltraBoom, un senzor de amprentă rapid pe partea laterală și NFC multifuncțional.

Recent, realme a fost inclusă în lista Fortune China 2023 Impact List of Startups in China, una dintre cele mai influente reviste de afaceri din lume. Această listă este dedicată companiilor tinere care fac deja viața oamenilor mai bună și care fac progrese măsurabile în abordarea problemelor sociale și de mediu, ca parte a strategiei lor.

Mai mult, realme a doborât record după record cu produsele sale inovatoare, capacitățile de cercetare și dezvoltare și aderarea la dezvoltarea ecologică. În cei doi ani de la înființare, realme a fost desemnată marca de smartphone cu cea mai rapidă creștere din lume timp de patru trimestre consecutive și s-a clasat pe locul 7 pe piața globală de smartphone-uri. În 2021, realme a mers din ce în ce mai bine și a atins un record de vânzări de 100 de milioane de dolari în doar 37 de luni (Strategy Analytics). În același an, realme s-a clasat pentru prima dată pe locul 6 pe piața globală de smartphone-uri, devenind cel mai tânăr brand de smartphone-uri mainstream din lume. În Q2 2023, realme a fost singurul brand de smartphone-uri care a înregistrat o creștere în Europa.

Telefonul realme C51 va fi disponibil la partenerii autorizati la un preţ recomandat de 729 lei.

Leave a Comment