LOADING

Type to search

STIRI

PC Garage intel Days te echipează gratuit cu un cooler cadou

Share

PC Garage anunță startul campaniei Intel Days, care se desfășoară în perioada 23 mai – 5 iunie 2022.

Astfel, pentru orice achiziție care conține un procesor Intel și o placă de bază compatibilă, PC Garage oferă cadou un cooler ID-Cooling SE-214-XT Rainbow.

Pentru a participa la campanie, clienții PC Garage trebuie să achiziționeze un procesor Intel® Core™ i5, i7, i9 din generațiile 10, 11 sau 12, împreună cu orice placă de bază compatibilă. Campania se aplică exclusiv produselor selectate, pentru comenzile cu valoare cumulată a celor două produse (procesor + placă de bază) de minim 1.200 lei.

Cei ce vor profita de campanie vor primi gratuit un cooler puternic, capabil să mențină procesoarele la temperaturi optime de funcționare, prevenind supraîncălzirea chiar și atunci când temperaturile de afară provoacă un disconfort termic.

Menținerea unui procesor la temperaturi reduse îi poate prelungi durata de viață și va putea funcționa la capacitate maximă fără să se supraîncălzească atunci când este supus unui stres continuu, cum ar fi editarea video a unui clip 4K de lungă durată sau gaming-ul extins pe foarte multe ore.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să vizitați site-ul PC Garage și regulamentul campaniei.

Tags: