LOADING

Type to search

STIRI

NNC Services a fost acreditata de HubSpot pentru servicii de onboarding

Share

NNC Services a fost acreditata de HubSpot pentru servicii de onboarding. Aceasta acreditare vine in completarea statutului NNC Services de partener Hubspot Platinum.

Acreditarea HubSpot Onboarding valideaza abilitatile si experienta strategica necesare pentru a sustine clientii in achizitia si integrarea HubSpot, cea mai cunoscuta platforma de automatizare a activitatilor de marketing si vanzari. Pe langa cunostintele specifice de utilizare a platformei, pentru a obtine aceasta acreditare, agentia a dovedit ca stapaneste excelent elemente de management al proiectelor, managementul schimbarii si ca da dovada de profesionalism pe parcursul procesului de inrolare in platforma.

Pentru a obtine acreditarea HubSpot Onboarding, NNC Services a parcurs un proces riguros de pregatire si doua runde de selectie. Etapa de eligibilitate este disponibila doar partenerilor Platinum, Diamond sau Elite si care au cel putin trei angajati care au dobandit minimum 10 certificari HubSpot dedicate nu doar folosirii platformei, ci si metodologiei inbound. In procesul de selectie, s-a tinut cont si de experienta si metodologia aplicata pana acum de catre NNC Services pentru onboardingul companiilor clienti.

Implementarea HubSpot cu ajutorul partenerilor potriviti asigura o experienta personalizata, eficienta si simplificata de onboarding. Aceasta solutie de automatizare ajuta procesele companiilor sa tina pasul cu ritmul in care se dezvolta afacerea, unificand intr-o interfata intuitiva multiple directii care ar trebui sa lucreze colaborativ pentru a-si atinge obiectivele de sales, marketing, customer service. Integrand si automatizand procesele, companiile obtin nu doar claritate si eficienta sporite, dar si costuri mai mici pentru atragerea clientilor.

NNC Services are un portofoliu de clienti care include companii IT si furnizori de servicii inovatoare sau lideri pe piata romaneasca si internationala. Acesti clienti se bazeaza pe strategiile noastre de marketing pentru a obtine vanzari si vizibilitate pe piata. Experienta noastra in domeniul tehnologiilor de marketing, certificarile noastre si gama extinsa de servicii oferite utilizatorilor HubSpot contribuie la succesul campaniilor noastre de marketing. Clientii nostri multumiti din sectorul IT&C atesta eficacitatea colaborarii cu noi, atat la nivel local, cat si international.”, declara Oana Lefter, Managing Partner NNC Services.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *