LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

Motorola lansează local telefonul moto e32

Share

Motorola lansează pe plan local smartphoneulmoto e32, cu ecran HD+ de 6,5 inci de 90 Hz, un sistem de camere triple care au capacități AI filme și fotografii de înaltă calitate.

moto e32 are un design subțire și elegant, rezistent la apă, baterie de 5.000 mAh, fiind disponibil în trei culori Slate Gray, Pearl Blue și Misty Silver.

Noul dispozitiv din gama moto e, are un sistem de camere triplu, cu o cameră de 16MP cu focalizare rapidă. Mai mult, camera Macro Vision dedicată le aduce utilizatorilor cadre mai apropiate, afișând cele mai subtile detalii, iar senzorul de adâncime integrat în camera principală ajută la estomparea automată a fundalului pentru fotografii cu aspect mai profesionist. În plus, camera frontală de 8MP ajută la realizarea selfie-urilor, pentru imagini perfecte pentru social media.

Modelul moto e32 are procesor ultra rapid octa-core, iar memoria uMCP sporește performanțele telefonului și oferă experiențe de utilizare plăcute. De asemenea, ecranul tactil integrat citește amprentele la viteză foarte rapidă, iar utilizatorii pot accesa conținutul favorit în timp record.

Noul Motorola e32 este disponibil acum în România, la prețul recomandat de 779 lei, online, pe site-ul eMAG.

 

Tags: