LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

Motorola a lansat moto g72

Share

Motorola a lansat moto g72, un telefon ce realizează fotografii cu detalii incredibile, cu 108 milioane de pixeli și un display cinematografic cu peste un miliard de culori. Noul membru al gamei moto g încorporează două difuzoare stereo generoase cu tehnologia Dolby Atmos® și un procesor puternic, susținut de o baterie cu încărcare rapidă.

Momentele importante ale vieții merită să fie surprinse cu o cameră care îți captează realitatea în cele mai mici detalii. Cu moto g72 utilizatorii se pot bucura de un senzor principal de 108 MP, cu rezoluție ultra-înaltă, care captează de 9 ori mai multă lumină. Se combină astfel nouă pixeli într-un singur pixel uriaș pentru imagini mai luminoase – chiar și în condiții slabe de iluminare.

Moto g72 vine și cu o cameră Ultrawide de 8 MP care permite o încadrare de 4 ori mai mare decât un obiectiv standard. În plus, poate detecta adâncimea, lucrând alături de camera principală pentru a estompa automat fundalul pentru fotografii de tip portret cu aspect profesional. În completarea acestui sistem de cameră vine și senzorul Macro Vision, camera dedicată ce permite apropierea de acțiune de 5 ori mai mare, surprinzând detaliile pe care le-ai rata cu o cameră obișnuită.

Utilizatorii vor putea urmări filmele și jocurile preferate cu peste un miliard de nuanțe true-to-life pe Moto g72. Ecranul OLED de 6,6″ cu HDR10+ îndeplinește standardele cinematografice pentru acuratețea culorilor, luminozitate și contrast, oferind un aspect foarte realist. Pentru o experiență mai captivantă, telefonul are un ecran edge-to-edge și o rată de refresh2 de până la 120Hz, astfel încât urmărirea conținutului să fie cât se poate de fluidă.

Pentru a completa experiența plăcută de consum multimedia, Motorola a inclus două difuzoare stereo cu tehnologie Dolby Atmos®, care funcționează și în timpul utilizării căștilor.

Cu un sistem de camere complex și un afișaj atrăgător, Motorola se asigură că ai la dispoziție un device complet. Procesorul MediaTek Helio G99 permite experimentarea performanței la nivelul următor – indiferent dacă este vorba de o bătălie contra adversarilor în jocul preferat sau de sarcinile de lucru de la job, utilizatorii vor avea toată puterea de care au nevoie. Gamerii vor experimenta o creștere a eficienței jocurilor cu 20% mulțumită chipset-ului inovator de 6 nm, păstrând durata de viață a bateriei chiar și în cazul jocurilor solicitante3.

Moto g72 vine cu o capacitate a bateriei de 5.000 mAh, care îți permite să rămâi conectat întreaga zi și chiar până a doua zi.4,5,6  În ceea ce privește alimentarea, TurboPower™ 30W este acolo pentru a sări în ajutor, oferind ore întregi de viață bateriei în doar câteva minute.4,7

Disponibilitate

Noul moto g72 va fi disponibil în România la Altex și eMAG.

Tags: