LOADING

Type to search

STIRI TECH

Flexibilitate extinsă pentru soluțiile VPN dedicate lucrului la distanță

Share

Pe măsură ce ritmul schimbării s-a accelerat în ultimii doi ani, am observat o acceptare și adoptare tot mai mare a abordării modelului „as-a-service” pentru consumul de servicii IT. Aceasta este acum direcția clară în care se deplasează industria. În loc să cumpere un produs sau o soluție, din ce în ce mai multe organizații aleg să plătească utilizarea acestuia pe baza unui abonament. Beneficiile identificate sunt angajament redus, cheltuieli inițiale mai mici și o flexibilitate mai mare.

Aceasta este o opțiune pe care Zyxel o introduce pentru mai multe dintre produsele sale, inclusiv dispozitivele și serviciile de securitate. Ca parte a acestui fapt, oferim acum abonamente pe un an sau trei ani pentru clientul nostru VPN IPSec. Există opțiuni care se potrivesc clienților de toate dimensiunile – pentru unul, cinci, 10 sau 50 de VPN-uri.

Anterior, clientul VPN IPSec era disponibil doar cu licență perpetuă. L-ați putut cumpăra direct făcând o plată unică. În timp ce acest lucru v-a oferit certitudine, însemna și că trebuie să vă angajați să utilizați acea licență pentru o perioadă de timp, pentru a vă asigura că ați obținut rentabilitatea investiției.

Ecuație simplificată

Cu noile opțiuni bazate pe timp, nu trebuie să vă asumați acest angajament. Odată cu ritmul schimbării pe care îl vedem în securitatea cibernetică acum, va trebui să vă actualizați protecția rețelei destul de des. Cu siguranță este recomandabil ca toate organizațiile să își revizuiască în mod regulat protecția digitală și, prin urmare, are mai mult sens să păstreze un grad de flexibilitate.

Rezultatul oricărei astfel de analize va confirma și sublinia valoarea și importanța VPN-urilor. Clientul VPN IPSec de la Zyxel oferă o modalitate rapidă, fiabilă și convenabilă de a proteja conexiunile legăturilor de la distanță în rețeaua centrală. Munca inteligentă și acasă este cu siguranță aici pentru a rămâne, iar clientul VPN IPSec oferă o conexiune ultra-securizată și complet privată pentru utilizatorii de la distanță.

Tags: